TAG | JUSTIN BIEBER, AARDAPPELEN EN EEN KAT

Afgelopen dinsdag reisde ik af naar het verre Groningen om daar te meeten met lieve blogger Linda. We besloten dat het ook erg nodig was om een filmpje te maken. En zie hier het resultaat! We maakten een Friendship Tag, maar gaven daar onze eigen draai aan. Hoe goed kennen Linda en ik elkaar eigenlijk?

 
KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.

25 opmerkingen:

 1. Awh het filmpje doet het niet bij mij, en er staat dit keer ook geen klik hier als het filmpje niet werkt onder. Jammer, want ik was wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag hem al bij Linda, echt een tof filmpje! Jullie weten best veel van elkaar en dat terwijl jullie elkaar nog niet zo lang kennen en elkaar door het bloggen hebben ontmoet. Leuk gezellig filmpje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuk filmpje. Had hem net ook al gezien, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk en grappig filmpje is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, ik weet niet zo goed wat ik hierover moet zeggen. Het is een leuk filmpje geworden! Leuk om te merken dat jullie (nou ja, van lindaapje wist ik het al) net zoveel van eten en lachen houden als ik. O, en van de heer Bieber natuurlijk! One love.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat jullie zulke goede vrienden zijn terwijl jullie elkaar nog helemaal niet zo heel lang kennen, kjoet! Ik vond het een heel grappig en leuk filmpje om te kijken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waar bloggen wel niet allemaal toe kan leiden hè :)
  Superleuke tag om te zien, lekker vrolijk.
  xx
  PS: ik heb een giveaway, wil je meedoen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, wat een super filmpje! Jullie wisten dan ook wel echt dé goede antwoorden van elkaar!:")

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje! Super leuk gedaan. Alleen jammer dat je hebt scherpgesteld op de rozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuk filmpje :D! Jullie weten toch best veel eigenlijk van elkaar :)!

  BeantwoordenVerwijderen