Photography | Rainy Sunday

Wat een regenachtig weertje was het toch de afgelopen dagen. Maar, zoals mijn moeder me al vanaf jongs af aan vertelt, "ik ben niet van suiker". En dus trok ik zondag mijn warme winterjas aan, nam een paraplu mee en ging ik gewapend met mijn fototoestel het bos in. Ik reed samen met mijn zusje met de auto naar Lunteren. In het bos in Lunteren is het precieze middelpunt van Nederland. Jaja, dat wisten jullie niet hè? Niet dat het veel voorstelt, het enige wat aangeeft dat je je op dat moment op het middelste puntje van Nederland bevindt is een gigantisch grote kei. De combinatie van het slechte weer en het bos leverde een aantal mooie plaatjes op!

Translation: It's been raining a lot for a couple of days now. But as my mom been telling me since I was young: "I'm not made of sugar". So I took my warm winter coat, an umbrella and with my camera I went to the forrest. I drove to Lunteren with my sister. There is the exact center of the Netherlands. You didn't know that, did you? The combination of the bad weather and the forest gave some beautiful pictures!


28 opmerkingen:

 1. Ik kan de foto's allemaal niet zien! :( Misschien ligt het aan mijn laptop hoor, dat zou ook nog kunnen. Haha, wat superleuk dat je daar precies in het midden van het land bent. Dat wist ik inderdaad niet. ^^ Xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij werken ze ook niet, ze geven een grijs rondje met een streepje erin!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas ook bij mij allemaal grijze rondjes :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier doen de foto's het wel! En die laatste vind ik heeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laatste is echt heel gaaf! Heel mooi donker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schoon foto's. Die laatste is echt een pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha, zalig die steen. "Middelpunt van Nederland"!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, mooie plaatjes! Grappig dat dat het middelste punt van NL is!

  De collar was €7,- op hm.com :)
  XO
  The wine of fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie foto's!
  Wat grappig die steen met ''middelpunt van nederland'' er op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! De laatste is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blog!
  & mooi die laatste foto! :)

  Liefs,
  Cheyenne Caitlin

  www.bycheyennecaitlinphotography.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf dat je in het middelpunt van Nederland bent geweest en mooie foto's zijn het geworden :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Wist niet dat het middelpunt daar lag. Ben wel 's op het Drielandenpunt geweest. Ook niet heel veel bijzonders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow super mooie foto's zeg! Ik vind het altijd heerlijk om door het bos te lopen!

  xx

  ENTER MY GIVEAWAY: WWW.STYLEOFPURITY.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die laatste foto is echt super! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie kwaliteit foto's en erg mooie locatie!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De laatste heeft een mooie sfeer! Haha, middelpunt van Nederland, geniaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, de laatste foto is heel erg mooi! Toch leuk dat je met zo'n stom weer mooie foto's kunt krijgen. En inderdaad, we zijn geen suikerklontjes;).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De eerste en laatste zijn echt een beetje spooky, heeft iets!

  BeantwoordenVerwijderen