MET ESPRIT DE LENTE IN! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

MET ESPRIT DE LENTE IN!


Op het moment dat ik deze blogpost schrijf, is het zonnetje heerlijk aan het stralen buiten. Laten we het er maar niet over hebben dat het nog ver onder nul graden is, ik heb de lente gewoon in mijn bol! Ik kan niet wachten tot ik mijn korte broekjes weer uit de kast kan trekken en zonder jas op mijn fiets kan stappen. Waar ik nog het meest naar uit kijk: de warme laarzen ver weg in de kast stoppen en hallo zeggen tegen de ballerina's en sandaaltjes. En laat Esprit nu net een collectie met een heleboel leuke lente- en zomerschoenen hebben. Ik weet al wat mijn favoriet is!

De flatjes zijn deze lente helemaal hot en happening en ik heb ze al bij verschillende winkels voorbij zien komen. Ook Esprit heeft een hele collectie aan flatjes met mooie printjes in de aanbieding.
En ben je nu niet zo van de flatjes en sandalen? In de webshop van Esprit zijn ook hele stoere sneakers verkrijgbaar, waaronder de welbekende sneakerwedges. Nu ben ik daar zelf niet zo'n hele grote fan van, maar ik weet dat veel van jullie ze wel heel tof vinden. Bijna alle sneakers zijn ook nog gemaakt van echt leer, wat ik echt een pluspuntje vind omdat ze dan veel langer meegaan. Bovendien zijn ze nog vrij budgetproof ook, je betaalt voor een paar échte leren sneakers rond de 70 euro. En dat is echt niet veel als je bedenkt dat ze al snel twee keer zo lang mee gaan als de goedkope versies.

En dan mijn absolute favoriete schoenen: de ballerina’s. Wat me opvalt is dat er veel vrolijke en frisse kleuren tussen zitten, zoals blauw, oranje en koraalroze (mijn lievelingskleur!) Met deze ballerina’s aan je voeten ben je zeker lenteproof.

Welke schoenen staan deze lente zeker weten in jouw kast?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Anoniem24.2.13

  Ik vind de sneakers heel leuk! Leuke post :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat alleen jammer is is dat ze van niet al te beste kwaliteit zijn... Vorige zomer kocht ik schoenen van Esprit die na 2 maanden al kapot waren :( jammer want ze waren erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet nog wel een nieuw paar ballerina's (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de ballerina's erg leuk. Leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke flatjes in deze post! Eigenlijk ben ik geen Esprit fan.. maar ik moet toegeven dat de collecties wel steeds leuker worden, iets jonger zeg maar;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze schoenen zien er wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die witte sneakers zijn echt heeeeel gaaf!
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh i'm in love with the first pair of shoes.
  so pretty.
  kisses
  maren anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke flatjes!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  Ps: Samen met mijn beste vriendin ben ik een renblog begonnen: www.chicksrunningonkicks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja dit soort schoenen moet ik nog even aanschaffen. :) Lekker voor de zomer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de ballerina's erg leuk, mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! vooral de loafers :-)
  Nathalie
  Ps: Wil je meedoen met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem24.2.13

  Vind de loafers erg leuk, zo vrolijk!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind esprit altijd super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die bovenste schoentjes zijn echt super leuk! xx

  www.creativityandchocolate.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die Sneakers zijn gaaf!


  xoxo
  MariekeMaria.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Love it!!Would u like to follow each other? Let me know. Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die sneakers wil ik ook hebben!
  Die zijn er echt gaaf uit!
  Ik ga snel op zoek!
  Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen