FILMPJE | 13 RANDOM FACTS ABOUT ME - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

FILMPJE | 13 RANDOM FACTS ABOUT ME


Ik vind het zo grappig dat ik van bepaalde bloggers ongeveer alles weet, terwijl ik ze nog nooit in het echt gezien heb. Stiekem vind ik het ontzettend leuk om meer te weten over degene die achter een blog zit. Maar wat weten jullie eigenlijk van mij? Zoals ik al zeg in het filmpje, niet zoveel volgens mij. Ik zag de "10 Random Facts About Me-blogpost" al op de blog van Joyce. Ik gaf hier mijn eigen draai aan en in dit filmpje vertel ik jullie 13 random dingen over mezelf. Neem het vooral niet te serieus, ik ben zo gek als een deur.


KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.

Ik zou het super leuk vinden als je deze tag ook overnemen op jouw blog. Zo kom ik ook meer over jou te weten! *Stalk Stalk*


Follow Coco Gold


 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

 1. Ah ontzettond (hihi) leuk filmpje weer! Ik eet het liefst ook de hele dag door en, behalve als ik op school ben, doe ik dat ook eigenlijk wel haha. Op de een of andere manier wordt ik nooit misselijk. Maar aardappels vind ik inderdaad ook helemaal niets. Terwijl ik dat vroeger ook echt elke dag at haha.
  En wow, 9 baantjes! Dat is inderdaad best veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat ben je leuk!
  i mean, voor mijn gevoel wordt iedereen super awkward in zulke filmpjes, maar deze was echt leuk om te kijken :) en je praat fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk filmpje! Haha, volgens mij gaat het je wel lukken om ooit nog het nog het nos-journaal te presenteren. Je doet het zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje zeg! Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren (oké, dat klinkt misschien een beetje raar, maar het is waar haha). Leuke tag ook. Wanneer ik eindelijk eens wat meer tijd aan mijn blog ga besteden zal ik hem vast ook eens overnemen. Ik vind het ook leuk om meer over anderen te weten te komen (zonder dat ze het zelf écht weten ;)).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ben je echt zo klein? Dat weet je dus niet van bloggers, omdat je ze meestal niet helemaal ziet of ze lijken langer. OMG je speelt gitaar, dat vind ik zo awesome! Ik kan ook niet zonder rekenmachine. Ik vind dit filmpje écht superleuk. Pou heb ik ook, haha! Ik had afgelopen donderdag ook een artikel met random facts, maar daar had je al op gecomment, leuk leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, je bent echt geniaal! Heerlijk zo'n filmpje. Dat stomme Pou spelletje op je telefoon ik heb hem verwijderd, ik werd er goed gek van :P Vaker filmpjes maken! Echt super leuk! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je leuk! Ik zou het leuk vinden als je doorgaat met filmpjes maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. War een leuk filmpje, ik durf dat niet voel me dan zo dom haha, ja ik weet het je moet eigenlijk lak hebben aan wat anderen ervan vinden.

  Je hebt echt een super leuke blog, ga je volgen.

  Gr Mirella

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem11.2.13

  Wat leuk en orgineel om het al filmend op te nemen! Ik heb hem zelf ook pas geleden gemaakt - 15 random fact about me.

  Het blijft leuk om het bij andere te lezen en/of zien!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk filmpje Nicole! Het zou leuk zijn als je vaker filmpjes maakt, want ze zijn leuk om naar te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha dat eten en hoofdrekenen is heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wij hebben het zelfde baantje, toevallig!
  Ik neem deze tag even over!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk filmpje, je bent lekker spontaan dus erg fijn om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je dat super leuk gedaan zeg! Vind je filmpje erg leuk :)
  Met het hoofdrekenen is zéker herkenbaar, en dat mensen je gebruiken als steuntje is ook erg herkenbaar. Ik ben namelijk ook maar 1.58 en groei helaas niet meer.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nicole, ruil je me in? Heb je een nieuwe BFF? Ik ben écht teleurgesteld nu hoor. Maar wel trots, omdat je, net als ik, een hekel hebt aan aardappels. En pooh Nicole, hoe durf je?! Misschien ga ik de tag overnemen, hartstikke leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt leuk gedaan !

  www.fashionhoax.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil ook nog youtube filmpjes gaan maken maar dat komt er voorlopig nog niet van ! ik moest hierom erg hard lachen in de goede zin dan! ik lach je toe! heel grappig en leuk gedaan en dit moet je zeker meer doen.. toen ik je hoorde met je gitaar moest ik bijna huilen.. nee grapje maar ik baalde wel.. ik kreeg vorige week vrijdag mijn gitaar binnen en de snaar was kapot en het knopje :( dus was gelijk klaar. ! nu wachten tot de nieuwe binnen komt die andere heb ik weer retour gestuurd!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Eline11.2.13

  Wat een super leuk filmpje! Heel orgineel om die tag zo doen en je verteld het echt op een leuke manier =)

  Liefs,

  Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt een heel erg leuk filmpje! Ik moest echt vaak lachen;)
  Ik ben zelf ook heel erg klein, toevallig ook 1.60 en ik groei niet meer *huilen*, mensen hebben daarom blijkbaar heel erg de drang mij continu op te tillen-__-
  Ik denk dat ik de tag ga overnemen, bedankt voor het idee!

  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een super leuk filmpje (: Ik zal hem onthouden voor een post misschien hihi.

  Ik volg je trouwens op bloglovin (: !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt een heel leuk filmpje! Jouw stem en het achtergrondmuziekje maken het echt superrelaxed om naar te kijken/luisteren. Zeker een leuk idee om dit ook op mijn blog te doen! Maar dan misschien maar de geschreven variant.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk!!! Ik herken zoveel bij mezelf! Ik ben ook een ochtendmens, lust ook geen aardappelen en kan echt niet hoofdrekenen! Serieus, ik rekende vorig jaar in mijn examenjaar 5+8 met de rekenmachine uit, zodat ik zeker wist dat het goed was haha. Want het zou toch zuur zijn als je met al je zenuwen daar een fout in zou maken?! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha leuk filmpje! Je moet idd NOOIT bij een pannekoekenhuis gaan werken! Drama haha!
  Liefs, Hillery

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha leuk filmpje. Ik zie je later wel zitten bij NOS hoor! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben voor het eerst op je blog dus ik kende je nog helemaal niet. Toch vond ik het heel leuk om je filmpje te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een ontzettend leuk filmpje heb je er van gemaakt! En ja, ik ben nieuw hier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Haha geniaal filmpje :). 1.60, tja das niet zo groot... Ik eet trouwens ook het liefst heel de dag door, ik moet gewoon iets bij me hebben O:).

  Liefs, Mariette
  PS. Ik zet je bij mijn favorieten, later ga ik je nog wel volgen, maar Bloglovin' doet raar -_-

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk filmpje, moet je meer doen! Ik ben jaloers op je, jij speelt al kei lang gitaar. Zelf heb ik 1 jaar lessen gevolgd, maar helaas heb ik er nu de tijd niet meer voor.
  Deze post ga ik ook doen op men blog, maar dan wel geen filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk filmpje heb je er van gemaakt! hihih. Is altijd leuk om wat meer over iemand te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Aaaah Nicole, ik wist gewoon ALLES! En nee, dat betekent niet dat ik jouw stalker ben, of wat dan ook, néé wij lopen al 15 jaar achter elkaars billen aan. Kijk, dat is leuk feitje nummer 14!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een ontzettend leuk filmpje zeg. Je bent echt spontaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een ontzettond leuk filmpje, hahaha. Ik ben zelf ook 1.60 en ik snap hoe je je voelt haha :) Ik wilde ook nog even zeggen hoe leuk ik je er altijd uit vind zien, je bent echt knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een super leuk filmpje en ook heel leuk om wat meer over je te weten te komen! Ik dacht eigenlijk dat je heel lang was, weet ook niet waarom haha

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Echt een superleuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen