Shoplog The Body Shop & Claire's - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog The Body Shop & Claire's


Allereerst: een heel, heel gelukkig nieuw jaar! Zitten al jullie vingertjes, oogjes en teentjes er nog aan? Ik hoop dat jullie een hele fijne avond en nacht hebben gehad. Ik in ieder geval wel en ik ben klaar voor het nieuwe jaar! Om 2012 nog even goed af te sluiten ging ik gisteren met mijn zusje naar Amsterdam. We maakten goed gebruik van de Amsterdam cityguide van Marlous en zijn bij leuke winkeltjes zoals Episode, Zipper en Juffrouw Splinter geweest.

Natuurlijk brachten we ook een ouderwets bezoekje aan de Kalverstraat en de andere beroemde winkelstraatjes van Amsterdam. Het was er bomvol toeristen, ik heb denk ik twee Nederlanders horen praten. Ik had nog een cadeaukaart van The Body Shop die we kregen tijdens het Christmas & Winter Event. En guess what: er was heel veel sale bij The Body Shop. Goeie smoes om meteen die cadeaukaart op te maken.

Translation: First of all: happy new year! Do you still have all your fingers, eyes and toes? I hope you all had a really nice evening and night. I defenitely did and I'm ready for a new year. My sister and I went shopping in Amsterdam yesterday to end 2012 in a good way. Because I don't let myself spend so much money anymore, I did not buy that much. But I bought a few items which I wanted to share with you! 

Ik kocht twee mini's, handig voor op vakantie als je niet al te veel bagage mee kunt nemen. De linker is een verzorgende reiniger voor de handen in de geur Almond Oil. Hij heeft een heerlijk, frisse amandelgeur. De rechter is een douchegel, in één van mijn favoriete geuren: Pink Grapefruit. Je hoeft inderdaad geen twee keer te ruiken om te weten dat dit grapefruit is. Deze mini's kostten beiden €1,50.
Tijdens het Christmas & Winter Event van The Body Shop kreeg ik in mijn goodiebag al de heerlijke Vanilla Bliss versie van deze lipbalsem. Die is mij erg goed bevallen en daarom besloot ik ook de Ginger Sparkle te kopen, die ik stiekem al van Marieke en Anouk geprobeerd had. Normaal kosten deze lipbalsems 7 euro, maar nu nog maar €2,75!
Tot slot kocht ik nog deze Wild Cherry Body Butter. Ik ben helemaal vergeten om hem te ruiken in de winkel (domme ik) en nu vind ik de geur eigenlijk helemaal niet zo lekker. Eén troost: hij is lekkerder dan de chocoladeversie. Dit potje bevat 50 ml en kost €2,50.
Bij de kassa kreeg ik deze Strawberry Body Butter mee om te testen. Hier ben ik veel beter over te spreken dan de Wild Cherry, de Strawberry heeft een hele frisse en lekkere geur. Dus als ik binnenkort nog eens bij The Body Shop kom, ga ik de grote versie hiervan zeker aanschaffen!
En kijk: binnen in The Body Shop hingen alle polaroids die tijdens het Christmas & Winter Event gemaakt zijn aan de muur. Van het meisje achter de kassa mocht ik die van ons meenemen, binnenkort zouden ze ze toch weggooien.
 
En omdat ik een beetje op mijn centjes probeer te letten, kocht ik nog maar twee andere dingetjes. Ik kocht een mooi armbandje en nagellak bij de Claire's waar ik eigenlijk nooit wat koop, maar dit keer zat er toch wat voor mij tussen!
Zilveren armband met blauwe steentjes | €3,- | Claire's
Mintgroene/turquoise nagellak | €1,- | Claire's

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Die armband is erg mooi en die body butter heb ik ook, heerlijk is hij! En wat een super leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige spulletjes allemaal! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne spulletjes zeg! En de prijsjes maken het nog net wat leuker;). Grappig dat er polaroid foto's werden gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! De strawberry bodybutter is inderdaad heeeel lekker! En leuk zeg, je nagellak past perfect bij je nieuwe armband haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie aankopen. Die armband is echt mooi! Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes heb je gekocht! Leuk dat je de foto mocht hebben, fijne herinneringen enzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk allemaal, en super goedkoop!
  Ik hou echt van de Body Shop! :)
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh lekker! :) En die armband is ook heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke aankoopjes! jammer van de body butter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dingen heb je gekocht! Shoppen in Amsterdam is gewoon heerlijk met alle kleine/bijzondere winkeltjes. En the Body Shop producten zijn heerlijk, ik kan daar ook nooit genoeg van hebben! Leuk dat je die polaroid mee kreeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuke aankoopjes! Die lippen balsem is echt lief! Hopelijk heb je gisteren een leuke avond/nacht gehad! Happy new year ♥ xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je gekocht, ik vind die lippenbalsum er echt super goed uitzien. Ik hou echt van zo'n bolletje haha. En goedkoop is die nu zeg! Ik ga morgen even snel kijken :)!

  Liefs van Roos en een gelukkig nieuwjaar! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. erg leuke spullen!
  de lak is erg mooi en ook nog eens lekker budget! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig nieuwjaar!
  Leuke shoplog. Die bodybutter van TBS lijkt me wel lekker ruiken! Ik ben gek op kersen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke aankoopjes, vooral de wild cherry body butter! Nog een heel gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuke dingetjes heb je gekocht! De showergel heb ik zelf ook, die is heerlijk! En de body butter had ik ook, maar achteraf vond ik hem ook niet echt lekker, dus mijn zusje heeft hem gekregen:) De Chocomania versie vind ik ook totaaal niet lekker:) Gelukkig Nieuwjaar nog! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. The Body Shop heeft zulke leuke producten! Gelukkig nieuwjaar Nicole! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke spulletjes! De lipbalm van The Body Shop heb ik in de twee andere smaken: Cranberry Joy en Vanilla Bliss :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen