My favourite blogs

De "My favourite"-posts op mijn blog zijn één van de meest gelezen artikelen. Met name die over mijn favoriete blogs. Daarom vandaag weer een nieuwe update! De laatste tijd heb ik een soort van explosie van nieuwe bezoekers en volgers gehad op mijn blog. Van de meiden die reacties achterlaten op mijn blogposts lees ik ook bijna alle blogs en zo ontdek ik weer een aantal blogs die zeker de moeite waard zijn om te lezen. En wat is er nu fijner dan om op deze koude zondag lekker met een kopje thee nieuwe blogs te bekijken?

Wat een vrolijke naam heeft de blog van Fleur! Ik moest meteen aan een leuk kinderboek denken dat ik vroeger altijd las. Fleur schrijft over veel verschillende artikelen op haar blog. Zo post ze regelmatig foto's van de post die ze ontvangt en verstuurt met haar postproject en schrijft ze artikelen over heerlijke receptjes die ze maakt. De cupcake appeltaartjes zijn mijn absolute favoriet! Ook is Fleur heel creatief en laat ze op haar blog zien hoe ze weer de meest originele dingen in elkaar knutselt zoals een hartjesslinger en een wolkjesknuffel. Voor alle creatieve breinen onder ons: ga naar Fleur's blog!
Linda ontmoette ik bij de opening van Moam & Foam, waar ze net als ik ook mocht fotograferen. Wat een ontzettend lief meisje is dat! Ze is nog maar 14 jaar, maar ze heeft echt al gevoel voor stijl. Op haar blog post ze foto's van haar outfits en ik vind het echt knap hoe ze weer een mooie outfit bij elkaar heeft gevonden! Voor alle fashionliefhebbers is Paris and Roses echt de moeite waard om even te bekijken!


Wat de naam van deze blog al verklapt: het gaat over eten, reizen en fotografie. En laat ik daar nu net heel erg van houden! Op haar blog kom je de mooiste foto's tegen van verre landen en lekker eten. Ook schrijft ze artikelen met recepeten over hoe je die lekkere gerechten op de foto's moet maken. Ze blogt nog niet zo lang, maar haar blog verdient zeker meer volgers. Dus neem snel een kijkje!
 

Alleen de naam van deze blog maakt me al vrolijk! Misschien kennen jullie de blogger al wel, het is namelijk Marlou die voorheen de blog "Heimarlou" had. Sinds kort blogt ze dus op haar nieuwe blog "Confetti tussen je tenen". Marlou woont in Brussel en deelt de mooiste foto's van die stad en haar bezigheden op haar blog. Van haar blog word ik altijd weer happy, zo schrijft ze bijvoorbeeld over 59 dingen waar je blij om kunt zijn, post ze foto's van haar leuke kamertje en postproject en door haar fijne schrijfstijl lijkt het altijd net of ik een boek aan het lezen ben. 

33 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige naam, confetti tussen je tenen! En Fleur! Leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik kende deze blogs nog niet, maar ik ga er zeker een kijkje op nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ik kende ze gewoon allemaal nog niet! Ik zal snel eens gaan kijken :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen, ik ga ze vandaag allemaal eventjes bekijken. Fijn om weer nieuwe blogs te ontdekken! Have a nice sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blogs, ik kende ze allemaal nog niet, dus dat is zeker wel even het kijken waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk om te lezen! het is altijd zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien, ik kende Fleur alleen de rest nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke blogs, ik vol ze allemaal. Die laatste nog niet, daar ga ik zeker eens een kijkje nemen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk allemaal! Ik ga is een kijkje nemen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende alleen Linda, zij is zo tof! Ik ga eens even kijken naar de andere blogs, vooral de eerste en laatste lijken mij leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Volgens mij kende ik ze allemaal nog niet, maar ze klinken heel tof. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blogs kende er geeneen nog van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende alleen Fleurtje Kleurtje al, maar ga de anderen gelijk even bezoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heeeee dat ben ik! Super leuk dat ik in je favorieten sta. ALLEN KOM TOT ZIEN!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke blogs! De bovenste twee kende ik al, Confetti tussen je tenen ben ik bij deze gaan volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wouw, volgens mij ken ik ze allemaal nog niet! Bedankt voor de tips, ziet er allemaal heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fleurtje kleurtje, confetti tussen je tenen; wat een superleuke blognamen allemaal. :) Nu even een bezoekje doen want ik ken er nog geen een. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die laatste lijkt me echt leuk, ik ga er kijken :) Vrolijke naam vooral!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat je mijn blog noemt!
  De andere blogjes ga ik ook zeker even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke blogs, ik kende ze allemaal nog niet! En ik vind jouw blog ook heel leuk :D Ben je gaan volgen via Oohlarouge!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ken ze alle 3 niet! Al lijkt Food Travel Photography - Bianca me zeker leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hahaha confetti tussen je tenen, echt een leuke naam en leuke blog ook. Dat zijn ze allemaal trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk om dit te zien! De laatste ken ik, maar de andere nog niet dus daar ga ik zeker eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ze verzinnen de leukste namen voor blogs! Even een kijkje nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Erg leuk! Ik ga ze allemaal eventjes bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Altijd leuk deze posts! De bovenste 2 kende ik nog niet, de onderste 2 wel. Food Travel Photography volg ik al, leuke blog inderdaad! Je krijgt trek van al dat lekkers wat je voorbij ziet komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oohh wat lief dat je me ertussen hebt gezet! :) Ik heb trouwens jouw blog als 'Fave Blog' onder links staan (helemaal linksonderin op mijn blog). De andere 3 blogs kende ik nog niet, maar de vooral Food Travel Photography lijkt me heel leuk!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ooo wat leuk om te lezen :)
  ik ga zeker even een kijkje nemen op al deze blogs :)
  en wie weet vind ik hetbook super blogs

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. o wowwooowwwww, mijn bezoekersstatistieken zijn uit hun vel gesprongen gisteren en dankzij de links weet ik waarom <3 zo leuk en lief dat je me noemt, Nicole, dat vind ik echt heel tof om te lezen :) :) :) ik dacht even dat Bloglovin op hol was geslagen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oe, er zitten nieuwe blogs tussen die ik niet ken ^^
  Super! Ik heb je gefollowed op bloglovin ^^

  BeantwoordenVerwijderen