TV | De geheimen van Barslet - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

TV | De geheimen van Barslet


Vroeger kon ik uren op de bank voor de TV doorbrengen maar tegenwoordig kijk ik eigenlijk nooit meer televisie. Of nou ja: niet daadwerkelijk. Ik zit eigenlijk nooit meer lekker op m'n luie gat naar de televisie te gapen. Ik duik nog wel regelmatig met mijn laptop m'n bed in om daar lekker programma's of films te kijken. Maar een echte serie-volger ben ik nooit geweest. Ik heb ooit één hele aflevering GTST gekeken en that's it. Ik hou er niet zo van om verplicht thuis te moeten blijven om allerlei programma's te moeten kijken. Maar nu is er toch één serie waar ik stiekem helemaal verslaafd aan ben geraakt: De geheimen van Barslet.
Deze zevendelige serie gaat over het fictieve dorpje Barslet. Even voor de duidelijkheid: bars betekent 'ruw' en let betekent 'mens'. Allerlei vreemde gebeurtenissen houden de dorpsbewoners bezig. In elke aflevering zijn dezelfde gebeurtenissen te zien, maar die zie je steeds vanuit een ander perspectief. Daardoor zijn er zeven verschillende waarheden.
De serie begint met de komst van de nieuwe dorpsagent Bjorn Moonen (gespeeld door Dragan Bakema). Het altijd rustige dorpje wordt ineens opgeschrikt door een reeks branden, onder andere in de boerderij van Douwe die op het punt stond om failliet te gaan, in de auto van Bert waarin hij enkele minuten voor de brand vreemd ging met de "dorpsslet" Manon en in het politiebureau waar agent Björn een heftige nacht met Manon beleefd. Wie zit hierachter en wat is zijn motief?
Ook sterft de jonge Guido (gespeeld door Martijn Lakemeier) onder vreemde omstandigheden. Pleegde hij zelfmoord of was er meer aan de hand?
De vijfjarige Misha, het zoontje van Manon, lijkt de toekomst te kunnen voorspellen. Zo maakt hij een tekening van vissen die uit de hemel vallen. Een paar dagen later komen er inderdaad op wonderbaarlijke wijze vissen vanuit de hemel naar beneden. Enkele dagen na dit vreemde voorval wordt Misha van het ene op het andere moment vermist. De dorpsbewoners zijn zeker dat de Irakese Jawhar hierachter zit en woedend gaan ze op klopjacht. Maar wat als blijkt dat Jawhar hier niets mee te maken heeft? Waar is Misha dan?
Er gebeurt nog veel meer in deze spannende zevendelige serie, maar dat ga ik niet verklappen. De laatste aflevering is al geweest, maar ik heb ze ook allemaal via Uitzending Gemist teruggekeken. Ik heb zelf alle afleveringen al gezien en ik kan het jullie van harte aanraden!
Kende jij de serie "De geheimen van Barslet"?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Ik heb het ook gevolgd! Spannend en bizarre verhaallijnen, maar zo goed gefilmd :) ik vond het leuk dat het niet zo voorspelbaar is als andere series. Tot de laatste minuut weet je niet hoe het echt zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het haha! Echt bizar op sommige momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ken ik niet, maar lijkt me wel leuk! Als ik een keer niks heb te doen ga ik het opzoeken, want ik kijk ook nog andere series haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het en heb het 2 keer gezien, maar ik vind het een beetje een rare serie. Ik vind het niet super leuk.x

  BeantwoordenVerwijderen