Budgetshopping: Christmas Outfit

Met kerst hoor je er natuurlijk altijd op en top uit te zien. Elk jaar koop ik dan ook wel een nieuw jurkje om weer te kunnen "shinen" tijdens het kerstdiner. Dit jaar liet mijn budget een heel duur kerstjurkje jammer genoeg niet toe. Vandaag dat ik op jacht ging om een goedkoop én mooi kerstjurkje te scoren.
Translation: During Christmas you are supposed to look stunning. Every year I buy a new dress to "shine" during the christmasdinner. This year my budget did not allow me to buy a really expensive one. That's why I started hunting for a cheap ánd beautiful christmasdress.


Uiteindelijk vond ik een mooi zwart jurkje met pailletjes, een gouden riempje en gouden diamantjes op de schouder bij een klein winkeltje in Ede, genaamd Jency. Deze winkel staat op het punt van failliet gaan en dus was alles 1 + 1 gratis: bingo! Ik kocht dit jurkje samen met nog een andere zwarte blouse. Ik hoefde in totaal maar 25 euro af te rekenen wat betekent dat dit jurkje me slechts 12 euro 50 kostte!

Bij dit jurkje kocht ik nog een gouden armband met bloemenpatroon voor 2 euro bij de Wibra. De schoenen had ik al, die kostten 40 euro bij de Van Haren. Zo heb ik het toch voor elkaar gekregen om een budgetoutfit voor kerst te scoren!
Translation: Finally, I found a beautiful little black dress with sequins, a golden belt and golden stones on the shoulders in a little shop in my hometown Ede, named Jency. This shop is about to go bankrupt, so when you bought one item you got the second one for free! I bought this dress together with a black blouse. In total I only had to pay 25 euros which means that this dress only costed me 12 euros 50. Among with this dress I bought a golden bracelet with floral pattern for 2 euros at the Wibra. I already owned the shoes, which costed me 40 euros at the Van Haren. So, I succeeded in scoring a budget outfit for Christmas!

Wat draag jij dit jaar met kerst?

 
 

23 opmerkingen:

 1. Wauw, dat doe je goed zeg !!!
  Hier geen glitter en glamour met kerst, gewoon heel relaxed. Ik heb nog wel een leuk jurkje in de kast en met wat blingbling gaat dat vast goedkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie outfit.
  Fits you just so right.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi Nicole! Ik moet mijn kerstoutfit nog kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das een leuke uitdaging!! ik heb nog niet echt nagedacht over wat ik aan ga doen tijdens kerst..

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo goedkoop? Oei, voor dat geld wil ik ook wel zo'n leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk !
  Ik moet ook nog een jurk zien te vinden voor het gala van school.
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk jurkje hoor! Ik ga ook mijn kerstjurkje online zetten op mijn blog! :')
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk! Dat is echt geen geld voor zo'n leuk jurkje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga een mooi zwart jurkje dragen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk outfitje! Mijne komt online zodra ik terug ben van vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Zo'n leuke outfit, voor zó goedkoop! Kon ik maar zo goed shoppen ;-)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat heb je goed gedaan. Mooie outfit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn werk-uniform want ik werk beide avonden/nachten =(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke outfit! ik houu van budgetshoppen. doe bijna niet anders haha:$
  Ik draag eigenlijk niet veel bijzonders met kerst.. best jammer maarja we doen dan ook niks leuks ofzo haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, leuk setje Nicole ! Ik was ook van plan even te gaan kijken daar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk jurkje zeg! Altijd leuk om op zoek te gaan naar iets om met kerst te dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen