New blogs - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New blogs


Het lijkt de laatste tijd wel een hype te worden in onze klas, iedereen gaat aan het bloggen! Eigenlijk wist niemand van mijn vriendinnen dat ik een blog had, maar van de één op de andere dag heb ik het toch maar verteld. En nu vind ik het stiekem wel leuk dat mijn klasgenootjes ook mijn blog lezen. En wat nog leuker is: twee klasgenoten van mij zijn ook aan het bloggen geslagen.


BLOGGIN' BY MARIEKE:

De eerste blog, BLOGGIN BY MARIEKE, is van mijn vriendinnetje Marieke die ik inmiddels al weer 15 jaar ken. Ze blogt al bijna een jaar maar had haar blog een beetje "verwaarloosd" in de tussentijd. Nu begint ze weer met vol enthousiasme.
Marieke is dol op fotograferen en je ziet dan ook regelmatig mooie foto's door haar geschoten op haar blog voorbij komen. Ook kookt en bakt ze graag en daar maakt ze mij heel blij mee. Haar cupcakes zijn namelijk heer-lijk! En het is alweer veel te lang geleden dat ik die voor het laatst gegeten heb. (Hint, hint, Marieke!)
Op haar blog lees je van alles, van beauty en fashion tot fotografie en lifestyle. Neem een kijkje en volg haar blog om haar zo op weg te helpen!
VINTAGE COOKIEJAR:

Blog nummero 2 is van Anouk, zij zit sinds dit jaar bij mij in de klas. Haar blog heet VINTAGE COOKIEJAR. Ze schrijft al een tijdje voor de bekende blog VELVETINE waar ze vooral DIY's plaatst. Al langere tijd wilde ze ook zelf een blog beginnen en nu heeft ze eindelijk de stap gewaagd! Sinds afgelopen zaterdag is haar blog online.
Net als Marieke zijn ook Anouk en haar fototoestel niet te scheiden. Op haar blog zul je dan ook Anouk's fotografie tegenkomen. Voor de rest schrijft ze over beauty, lifestyle en vintage. Ze is dol op make-up, food, kleding en rommelmarkten en daar zal ze dan ook over posten.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

 1. Klinken allebij erg leuk! ga zeker een kijkje nemen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt idd erg leuk deze blogs, als ik even echt de tijd heb ga ik ze eens goed bekijken. Sla ze nu even op dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem27.11.12

  Wat leuk! Marieke was ik vd week toevallig tegen gekomen, erg leuke blog. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Zien er goed uit allebei :) Ik volg Marieke! Wil Anouk ook wel volgen, maar die heeft geen bloglovin/GFC. Misschien en tip voor haar? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat zij ook zijn gaan bloggen! Hun blogs zien er goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel Nicole! :-)

  Vanaf vandaag heet mijn blog 'BeautyofLiving.com'.
  Maar via de oude link kan iedereen mij nog steeds vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik zal binnenkort weer eens iets lekker voor je maken !

   Verwijderen
 7. Cool! Je hebt het toch eindelijk aan je vriendinnetjes verteld :) Uhm, houdt je van thrillers? Dan is The Bridge een aanrader. Anders is het niet echt leuk denk ik. Ik vind het echt heel tof, spannend en de personages zijn echt geniaal :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk! Ik ga eens een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende ze beide niet, wat een goede tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! VINTAGE COOKIEJAR is echt een toffe naam!
  Bij mij op school zijn er ook wel wat meiden die bloggen, maar geen daarvan zit in mijn klas, dus dat houdt mij nog wel tegen om "uit de kast" te komen met mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze lijken me echt super leuk, ik ga snel een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem27.11.12

  Wat leuk dat zij ook bloggen! Bij mij begint het ook steeds meer te komen! Ik vind je blog echt superleuk trouwens, ik ga je volgen, jij mij? En lijkt het je leuk om mee te doen aan Secret Santa op mijn blog? X liefs, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. kende geen beide, maar zien eruit als erg leuke blogs ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem28.11.12

  Heel erg leuk Nicole! Dankjewel! Liefs, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen