Budgetbeauty | Bodybutter

Tadaaa, hierbij introduceer ik een nieuwe rubriek: de Budgetbeauty rubriek! Zoals de meeste van mijn vaste lezers wel weten ben ik een echte koopjesjager. Veel mensen vragen altijd: hoe doe je dat en waar vind je de beste koopjes? In deze nieuwe rubriek laat ik mijn nieuwste budgetaankopen zien en laat ik weten wat ik van het product vind.
Afgelopen woensdag bezocht ik het Christmas & Winter Event van The Body Shop (KLIK). The Body Shop staat bekent om haar heerlijke bodybutters. Bodybutters zijn sterker dan bodylotions en zorgen ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Het is heerlijk om deze bodybutters te gebruiken in de herfst- en wintermaanden als je last hebt van droge handen. Bij The Body Shop moet je al snel zo'n 15 euro neertellen voor een bodybutter en dat vind ik net iets teveel van het goede.
Toen ik afgelopen week bij de Action liep zag ik dat ze daar ook bodybutters verkochten. En dat was natuurlijk het proberen waard!
De bodybutter die ik gekocht heb heeft de naam 'Ultimate refreshing grapefruit & mandarin'. Zoals de naam al doet vermoeden ruikt deze bodybutter naar grapefruit en mandarijn, een heerlijke combinatie van zoete geuren. Het potje bevat maar liefst 200 ml. Ook hebben ze het in de geuren lime & seasalt, galbanum & bergamot en ecalyptus & rosemarin.
Ik gebruik de bodybutter nu drie dagen en ik merk echt dat mijn handen minder droog en veel zachter geworden zijn. De geur blijf je ongeveer twee tot drie uur ruiken, maar je handen blijven de rest van de dag zacht. De bodybutters kosten normaal €1,98 maar deze week zijn ze in de aanbieding voor €1,49.

11 opmerkingen:

 1. De eerste paar foto's doen het niet? Of het ligt aan mijn mobiel. Oe, dat klinkt als een fijne bodybutter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip, ze deden het inderdaad niet! Ik heb het meteen veranderd ;)

   Verwijderen
 2. HUH? 1,49? Wauw, ik moet gaan rennen! moet deze proberen :D haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo goedkoop! Lijkt me wel een fijne bodybutter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zo'n cocos bodybutter van de Action, ook fijn. Deze lijkt me ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BODY BUTTERS ARE THE BEST!!!HAVE BEEN USING THEM FOR YEARS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me fijn! En voor zo'n prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijken me erg fijne bodybutters en vooral heel fijnsat hij zo goedkoop is!

  BeantwoordenVerwijderen