DIY: Notebooks, part 2

Weer een nieuwe DIY voor jullie vandaag! Ik heb twee notebooks gemaakt en die wilde ik graag met jullie delen. Misschien doen jullie zo weer nieuwe inspiratie op? :) Ik plaatste al eerder een DIY over Notebooks: KLIK.
De notitieboekjes kocht ik maanden geleden bij de Action, toen kostten ze €1,49. Ik heb geen idee of ze er nog steeds zijn, maar er zijn ook hele leuke notitieboekjes te vinden bij de Hema of bij een andere boekwinkel. Alleen zijn ze daar wel een stukkie duurder, Action is zo fijn en zo goedkoop! :)
In dit boekje schrijf ik mijn PLANNING. Ik ben erachter gekomen dat plannen een stuk leuker wordt als je het in een leuk boekje opschrijft. Nu wil ik hem steeds weer pakken omdat ik de voorkant zo leuk vind! :)
Voor dit notitieboekje heb ik nog geen doeleinde. Mijn oude dagboek is bijna vol dus misschien ga ik hier wel mijn dagboek deel 2 in bijhouden. Ik vind die kleine pantertjes echt te schattig. Kun je die als huisdier nemen?
 
Ga jij ook een notebook maken?

19 opmerkingen:

 1. Oe, ik heb ook zo'n notebook alleen dan in het rood :). Je hebt ze leuk versierd zeg! Doe je er daarna nog plastic overheen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik nog niet gedaan, maar dat ga ik wel doen! Gewoon van dat plakplastic, dan blijft ie mooier!

   Verwijderen
 2. wauw dat heb je echt super leuk gedaan! ik wil er ook erg graag een maken maar ik ben helaas niet zo creatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze super leuk geworden zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er echt heel mooi uit! erg leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke boekjes! Ik heb ook zo'n boekje gekocht bij de action, 4 maanden geleden ofzo, maar ik ben het boekje kwijt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Vooral je planningboekje! ;)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze er heel leuk uit zien! Ik heb alleen zelf nog 292938028 boekjes, dus die ga ik eerst volmaken voordat ik er zelf een ga maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is zo leuk om te doen. Ziet er echt heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt leuk! Ik had er een maar ik heb er zo weinig tijd voor.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou ook al zo van notitieboekjes! Mijn huidige is van Paperchase, met een zwart leren kaft, ben helemaal weg van dat ding. Bij mij wordt hij gebruikt om mijn inspiratie op te schrijven. Hij staat vol met tekeningetjes, stukjes tekst en losse woorden.

  Misschien dat ik mijn volgende wel zelf ga maken, vindt het een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super leuk! waar haal je al die leuke plaatjes vandaan?

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haal ze uit tijdschriften (vooral de Glamour) en ook uit oude boeken die ik in de kringloop haal, daar heb ik bijvoorbeeld die zwart-witplaatjes vandaan die op mijn planningboekje zitten!

   Verwijderen
 12. Wauw, die heb je echt ontzettend leuk gepimpt. Het ziet er super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw echt heel leuk!
  Waar heb je dat rood-wit-blauwe tape vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen