Sent mail

Vergeet niet mee te doen aan de winactie: een waardebon van €20,- bij Groupon.nl. Meedoen kan nog t/m 28 september! KLIK
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Mensen, mensen! Het is alweer een maand geleden dat ik jullie mijn onvangen en verstuurde post liet zien. Nu kom ik er ook nog achter dat ik van de helft van de post die ik verstuurd heb geen foto heb gemaakt. Ik schaam me diep. Dus als je nog foto's hebt van post die je van mij hebt ontvangen, stuur ze naar mij! Gelukkig heb ik van de andere helft verstuurde post wél foto's gemaakt. Geniet ervan! :)

Sent to ELISSE | Belgium :
Deze brief ging naar Elisse die mijn give-away van de vintage stamps had gewonnen!

Sent to LOTTE | Belgium :

 Sent to DENISE | The  Netherlands :

Sent to ROMANA | The Netherlands :

 Sent to INVILD | Norway :
 
Sent to TRINE MARIE | Norway:
 
Sent to EVA | Belgium :

19 opmerkingen:

 1. Heee buddy, ik heb al een hele tijd niets van je gehoord, dus ik vroeg me af of je deze (http://letsdothepenguin.blogspot.nl/2012/08/sent-nicole.html) wel ontvangen hebt? Lieffffffs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 'm ZEKER ontvangen en ja het is duizendddd jaar geleden! Zodra ik tijd heb ga ik je meteen iets terugschrijven oki? Je brief komt trouwens dinsdag op m'n blog :) liefs!

   Verwijderen
  2. Dat is geen probleem hoor, ik vind het niet erg om te wachten. Ik had hem alleen nog niet gezien en ik was bang dat 'ie verloren gegaan was! Neem je tijd, liefssss ♥

   Verwijderen
 2. Je brieven zijn altijd zo mooi! Heel leuk allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. P.s. waar koop je die kleur enveloppen? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die enveloppen maak ik zelf! Ik heb een rol kraftpapier van 10 meter voor €1,95 bij een boekwinkel gekocht (ze hebben dat kraftpapier echt bij elke boekwinkel, ook bij de V&D volgens mij!) en dan maak ik ze dus zelf met een enveloppenmal. Very easy! :)

   Verwijderen
 4. Superleuke brieven! Ze zijn echt zó mooi gemaakt!
  Heb je mijn mailtje ontvangen over je postproject?

  xx veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zo creatief, leuk en mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je brief ontvangen, al een poosje geleden. Helaas was ik zo slim om de brief bij mijn ouders te laten liggen, en aangezien ik nu aan de andere kant van Nederland woon, duurt het nog wel even voordat ik de brief weer in handen heb en kan terug schrijven haha.

  Oh trouwens, ik vind het ergens niet zo fijn dat mijn adres zo open en bloot online staat, aangezien ik hier toch wel erg voorzichtig mee ben... Als ik inzoom op de foto kan ik mijn adres eigenlijk best wel duidelijk lezen. Kun je hier misschien in het vervolg aan denken? Liefs, Romana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your envelope for Elisse is gorgeous! Actually, all the mail you send is lovely.

  BeantwoordenVerwijderen