• THRIFTED TREASURES

Gisteren ging ik voor het eerst in weken weer eens even naar de kringloopwinkel. Aangezien ik niet op kamers ga vind ik het wel leuk om mijn eigen kamer een beetje te transformeren. Wat nieuwe dingetjes en meubels op een andere plek zetten. Ook heb ik nog een paar dingen gekocht voor mijn postproject.

"Het nieuws opnieuw bekeken", een boek uit 1984 die het nieuws vanaf 1944-1984 laat zien. Ik ben altijd wel geïnteresseerd in nieuws en media enzo, dus het leek me wel leuk om te lezen. En ik ga er enveloppen van maken, ik heb er alvast één gemaakt als voorbeeldje. Ik hou van zwart wit-enveloppen :) Dit boek kostte 2 euro.
"Oranje album" waarin allemaal zwart-wit foto's staan van het koningshuis. Ook deze ga ik gebruiken voor enveloppen. Het boek kostte 1 euro.
 
Dit glazen potje met kurk viel me meteen op, ik heb echt wat met dat soort potjes. Ik wilde nog een leuk blikje of potje hebben voor mijn washi-tapes, en deze leek me daar prima geschikt voor. Eerst vond ik het wel jammer dat er "Thee" op stond, maar mijn moeder kwam met het geniale idee om er "Theep" van te maken, dus dat ga ik doen! Dit glazen potje kocht ik voor 60 cent.

Dit vintage theeblikje vond ik ook meteen leuk. Er waren nog twee andere maar deze vond ik toch wel de leukste. Wat ik er mee ga doen? Geen idee. Maar ik vind hem gewoon tof. :) Hij kostte 80 cent.
 
Ik wilde gewoon heel graag een bloem op mijn kamer. Maar aangezien ik bloemen en planten verwaarloos koos ik toch maar voor een plastic exemplaar. Deze dus, die ik stopte in een leuk glazen kannetje die ik nog had. En hij kostte maar 10 cent. Daar kun je toch geen echte roos voor kopen?
 
Dit lichblauwe vogelkooitje vond ik te schattig voor woorden. Ik besloot er mijn nagellak in te doen omdat dat anders maar rondslingert op mijn kamer. En het ziet er nog leuk uit ook! Het kooitje kostte 50 cent.

22 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes :). En inderdaad een geniaal idee om het in 'theep" te veranderen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt erg leuke spulletjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kooitje met jouw nagellak is echt leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blogjes heb je de afgelopen week geschreven, ik heb alles even teruggelezen. Oh, leuke kringloopdingen heb je weer eens gekocht! Ik moet ook maar weer eens langs de kringloopwinkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankoopjes, vooral dat vogelkooitje is cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ga je Journalistiek studeren ? (Aangezien je geïnteresseerd bent in het nieuws en de media)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik doe nu communicatie! Maar ik wil graag de journalistieke kant op.

   Verwijderen
 7. Wat goedkoop allemaal! Bij mij is de kringloop heel bekend geworden en zijn er niet super leuke dingen meer en kost het allemaal veel duurder.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat leuk allemaal. Dat kooitje is heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, vooral dat thee-potje met dat kurk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahahah theep! Je moeder is geniaal! Zeg haar dat maar :) Verder ook hele leuke koopjes! (ik kreeg je brief trouwens vandaag aan, jippie! merci merci!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke spulletjes! Vooral dat thee(p) potje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige spulletjes Nicole, je verbaast me telkens weer met al die nieuw gekochte dingen.x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. aah, dat vogelkooitje is echt super schattig! :O En erg mooie roos ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoe leuk, ik heb net dezelfde glazen pot maar dan met 'koffie' erop. Wat een fijn idee om er mijn washi tape in te doen. Ik heb vandaag ook je brief gekregen. Erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed geslaagd zo te zien! Allemaal leuke spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik durft het ook niet aan met planten en bloemen op mijn kamer, als ik bloemen krijg zet ik ze altijd beneden neer :P

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke dingen! Vooral het kooitje vind ik superleuk!

  xx veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke dingen,het vogelkooitje is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen