SENT & RECEIVED MAIL

Received from DENISE - The Netherlands:
Weer een hele lange brief van Denise met allemaal leuke goodies! Vooral de twee vintage kaartjes vond ik echt geweldig (waar heb je die vandaan?!) en met mooie postzegels maak je me altijd blij!


Received from MARIZA - The Netherlands
Ik denk dat Mariza op mijn blog heeft gelezen dat ik dol ben op airmail, want ze stopte twee airmailenveloppen én briefpapier bij de envelop. Echt super leuk! Ook zaten er vrolijke zelfgemaakte labels bij.

 Received from DENISE - The Netherlands
Weer superleuke gekleurde post van Denise! Ook hier zaten weer mooie grote vintage postzegels bij en zelfs nog een klein cadeautje voor m'n verjaardag! :)
Received from LIFESPLASH - The Netherlands:
Alweer de tweede brief in een schattig klein envelopje! Ook hier zaten weer hele leuke dingetjes bij: een lekker theesmaakje, een vlaggetje voor m'n verjaardag en geluksoogjes.

Received from MARLOU - The Netherlands:
Weer een leuke brief van Marlou, ook hier zaten weer mooie grote vintage postzegels bij (jullie weten wel hoe je me blij moet maken!) en het briefpapier vond ik echt ge-wel-dig!

Received from LISA - The Netherlands:
Ook weer een verjaardag-getinte-brief van Lisa met vrolijke vlaggetjes, confetti en zelfs een recept voor chocoladetaart! Lisa en ik zijn allebei dol op chocolade, dus je snapt wel dat ik dit recept ook zeker een keer uit ga proberen! (zie de tweedefoto als je 'm zelf ook wilt uit proberen!)

Received from ELODIE - Belgium:
En ook hier zat weer een felicitatie bij: een taart gemaakt van washi-tape! Me like! :) Ook zat er een lekker maskertje bij. Dank je wel Elodie!

Received from MARIZA - The Netherlands
Deze kaart kreeg ik speciaal voor m'n verjaardag. Ook zaten er weer hele leuke labels bij. Dank je wel Mariza, je toverde een glimlach op m'n gezicht!

Received from MI-LOU - The Netherlands
Een leuk vintage-getinte brief van Mi-lou! En of jullie het nou wisten, het is werkelijk waar: er bestaat Nicole-thee! Hieronder het levende bewijs.

 Received from KELLY - Japan
De post van Kelly vind ik altijd ge-wel-dig! De vorige keer stuurde ze een typisch Japans portemonneetje mee, nu kreeg ik een schattig fotoboekje! Ik ben dol op de Japanse goodies de ze altijd bij haar brieven stopt. Dank je wel Kelly!

 Received from AIMEE - The Netherlands
En last but not least kreeg ik vorige week ook het pakketje van de give-away van Aimee binnen die ik had gewonnen. Echt een leuk pakketje met allemaal verschillende dingetjes: Een H&M-tijdschrift, een DVD, een etuitje met pailletjes, 2 nagellakjes, een lipgloss, een mascara, een ketting (die ik non-stop draag) en twee ringen. Dank je wel Aimee! :

18 opmerkingen:

 1. Superleuke post, goedgevulde deurmat dus toen je thuiskwam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk joh! Leuke spulletjes ook en sommige kaarten echt wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent flink verwend haha =D echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superveel leuks!! ik ben vooral fan van Denise's stripplaatjes en Elodie's verjaardagstaartkaart :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja leuk hè vond het zo in de winkel, dozen vol met Nicole thee ;)
  Liefs, Mi-lou

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, wat superveel leuke dingen! Ook lekker feestelijk allemaal haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeeeeeeeeeeel fijn! Zalig om dat allemaal binnen te krijgen zo vlak na je verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi dat je hem leuk vond :D! Die kaartjes komen uit een soort 'openklapboekje' en ze zaten allemaal aan elkaar. Ik heb er dus nog veel meer, want ik heb er twee van zulke. Bij de kringloop gevonden ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke brieven heb je ontvangen!
  Dat fotoalbumpje van Kelly is echt geweldig!
  Liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw super leuke brieven! Jammer dat ik veeel te weinig tijd heb voor zo'n project! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Nicole! :) Did you get my email? I just wanted to make sure it went through because if it didn't, it is probably in spam/junk because lately most of my emails have been marked as spam for some odd reason.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel mooie dingen heb je weer eens gekregen zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk thuiskomen hè als er zoveel leuke post ligt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige post! Hier word je toch spontaan blij van? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wat leuk zeg! Ook superleuk al die cadeautjes voor je bday :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel gaaf dat je al zoveel brieven binnen hebt gekregen!
  ook die gitaar op de achtergrond maakt mij jaloers
  ik heb er zelf eergisteren één besteld een witte :) mijn capo is binnengekomen en ook een ophang systeem voor aan de muur! ik ben benieuwd !

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen