WEBSHOP: VLINDERS IN JE BUIK

Op de blog van MARLOUS kun je een waardebon van €10,- winnen voor de webshop VLINDERS IN JE BUIK Daar kun je nog steeds aan meedoen t/m 12 mei. Ik ging even een kijkje nemen in de webshop en zag allerlei leuke dingetjes voorbij komen die ik dolgraag wilde hebben. Wat nog leuker was is dat ze TOT VANDAAG gratis verzendkosten hebben én je ook nog 10% korting krijgt met de code ldosb.
Uiteindelijk heb ik maar één rolletje airmail washi-tape besteld (we moeten een beetje op de centjes letten hè), maar kreeg een hele leuke goed gevulde envelop toegestuurd!

Bestellen jullie wel eens dingen in een webshop? Zo ja, welke webshop?

Translation: I ordered just one airmail washi-tape in the webshop VLINDERS IN JE BUIK (Butterflies in your tummy) but I received a big evenlope full with lovely stuff! What's more, if you order something TODAY, you'll get FREE shipping costs. You can also get 10% discount with the code lsdob (from MARLOUS her blog). Have you ever ordered stuff in a webshop? If so, which webshop?17 opmerkingen :

 1. wow wat leuk zeg dat je dat er allemaal bij kreeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah wat lief zeg, al die extra spulletjes! en leuke webshop! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tape! Ik heb er ook een besteld met confetti. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauuw, wat leuk dat je die dingen er bij kreeg! ik zag de webshop pas ook, en vind m superleuk. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, die plakband is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahhh nu wil ik ook bestellen. STOM alleen dat ik m'n rabobank reader niet bij me heb :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super uit, ik bestel eigenlijk nooit via webshops. Maarre, heb jij mijn brief gehad? Want ik heb hem dinsdag al verstuurd. Ik ben zo bang dat er wat mis is gegaan.. had namelijk twee verschillende postzegels erop. Laat gauw weten! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er echt geweldig uit met al die kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah, gelukkig zeg :P. Heb ik me voor niks druk gemaakt, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke plakband! Lijkt me echt een leuke webshop, ik ga eens een kijkje nemen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Ik bestel nooit wat op een webshop... liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow wat super ! Misschien kwam het wel door de speciale code ;)
  Erg leuk plaklintje !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is leuk, die extra spulletjes! Ik zou wel online willen winkelen, ware het niet dat je bij Rabobank daar 15 voor moet zijn. Nog even wachten dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.