GROOT PROBLEEM: HET RAKETJE - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

GROOT PROBLEEM: HET RAKETJE


Er zijn van die dingen waar je heel erg van kan balen, of waar je je zwaar aan kunt ergeren. Dingen die werkelijk je hart verscheuren zodra je er aan denkt. Ik heb ook zo'n kwestie. Vooral nu het buiten weer lekker weer wordt komt dit probleem opnieuw opzetten.
Ik heb het namelijk over raketjes, van die heerlijke drie-kleurige waterijsjes in - hoe verrassend - de vorm van een raket.
Deze overheerlijke waterijsjes bestaan al jaren, ik eet ze al sinds dat ik vier jaar oud ben. Nu is er alleen één groot probleem. Waarom is het rode gedeelte van het ijsje, wat ook het lekkerste is, juist het kleinste gedeelte? En waarom is het gele, wat het minst lekkere gedeelte van het ijsje is, juist het grootst?
Je begrijpt me vast wel, het gaat hier over een internationaal maatschappelijk probleem. En daar moet iets aan gedaan worden. Dat was ook de reden dat ik vorige week, samen met een vriendin, na ruim 14 jaar eindelijk de stap durfde te zetten om een mail te schrijven naar Ola, het merk dat de raketjes produceert:


Helaas heb ik nog geen antwoord ontvangen, maar ik hoop het vanuit het diepste van mijn hart dat er iets aan dit probleem gedaan kan worden. Dit zou de wereld zowel op sociaal en maatschapplijk als op economisch gebied verbeteren.

Zijn jullie het met mij eens?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. haha helemaal mee eens! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ja! Dat vraag ik me ook altijd af..
  Ben benieuwd naar wat Ola zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, geweldig.
  Ik vind het rode stukje ook wel het lekkerst dus ik ben het met je eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het rode gedeelte juist helemaal niet lekker, dat snijd ik er altijd vanaf ;3
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha! Ik ben het volledig met je eens, dus hopelijk komt er respons op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah, heerlijk geschreven. En ja, ik ben het ermee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAT ZEG JE DAAR? Het gele ijs het minst lekkere? NOOOOO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je dit doet :)
  Ben benieuwd of en hoe ze reageren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal mee eens, haha! (:
  hoop echt dat ze reageren. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem4.4.12

  Haha, he-le-maal gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Myla4.4.12

  haha ik reageer niet vaak op blogs maar kon het nu niet laten..
  ik vond het erg leuk om dit zo te lezen want ik ben het hier helemaal mee eens !
  lijkt me ook leuk om te lezen hoe ze (als ze het doen) hebben gereageerd !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben het er helemaal mee eens!
  Ik hoop echt dat je een antwoord krijgt, ik ben ook benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker weten, ik heb het me ook al meerdere malen afgevraagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. HAHAH wat grappig dat je echt een mail hebt gestuurd. Ik heb ze al een hele tijd niet gehad, dus ik weet niet welke kant lekkerder is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha ik ben er ook helemaal mee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahahahahaha!
  helemaal mee eens meid.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. helemaal mee eens zeg! wat leuk van die mails! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. haha ja dit denk ik nou ook altijd als ik een raketje eet!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Nicole,
  Heel erg bedankt voor je super leuke brief, hij is vandaag aangekomen. Thanks a lot ♥ Echt heel creatief en leuk gemaakt, ben er erg blij mee. En weetje wat ontzettend grappig is? Dat recept wat je mee stuurde, dat heb ik zondag gemaakt, samen met de banaan-hazelnoot smoothie uit hetzelfde boekje. Misschien heb je die ook wel gezien? Nou ja, die zijn ontzettend lekker, zowel de bagels als de smoothies. Dus ik raad je aan om het zelf ook een keer te maken. Ik probeer je zo snel mogelijk iets terug te sturen, maar het kan even duren, omdat er mensen zijn die eerder mailden dan jij ;) xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. trouwens heb jij mijn post al gehad? want ik heb het zondag op de brievenbus gedaan. :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha, ik ben heel benieuwd wat ze terug sturen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je hebt helemaal gelijk! Ik hoop dat Ola terug mailt!
  En mochten ze het ijsje niet aanpassen, dan verwacht ik wel dat ze op z'n minst een Ola goodiebag sturen! Oh wacht, ijs smelt natuurlijk. Jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hahaha, ik zou het leuk vinden als ze wat terug gaan sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hahaha helemaal waar. Super leuk blog, ik volg je nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Helemaal mee eens. Ik kan niet wacht tot de nieuwe versie in de rekken ligt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hahahaha geweldig!
  Ben het er mee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hahahaha geniaal, ik vind dat ook altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. GE-NI-AAL! Ik vind het rode ook het lekkerste, hihi! Heb je nog antwoord gehad? liefs.

  BeantwoordenVerwijderen