RECEIVED MAIL

Vandaag maarliefst 3 brieven ontvangen! Ik word er zo blij van als er weer nieuwe post uit de brievenbus steekt. Ook heb ik vandaag eindelijk antwoord gekregen van Ola, op mijn brief over de raketjes (KLIK HIER voor de post daarover) met de mededeling dat uit onderzoek is gebleken dat de samenstelling van het raketje zoals hij nu is het meest aantrekkelijk is. Helaas, geen totaal rode raketjes dus voor mij :(

Van DENISE:
Deze leuke post kreeg ik vandaag van Denise, met o.a. een zelfgemaakte envelop en label die ze heeft gemaakt met behulp van mijn DIY's. Leuk om terug te zien!
Jammer genoeg was de envelop in de post opengegaan, en kreeg ik alleen het "O"-scrabbleblokje. De H en de I ontbraken. Mag jij raden welk woord het zou moeten zijn!

Translation: I received 3 letters today! Those letters make me happy every time. The first one came form DENISE. She made the envelope and the label herself, with the help of my DIY's. It's so much fun to see that people are actually using them :) Unfortunately, the envelope was damaged and I only received an O-scrabblecube, the H and the I were missing (HOI = hello in Dutch)


Een heel leuk kaartje, een zelfgemaakte foto en plaatje uit een oud stripboek. I like :)
A lovely card, selfmade picture and picture from an old comicbook.
__________________________________________________________________________________


Van NADIYE:
Mijn penpall uit het verre Ede (een paar honderd meter van mij vandaan)
Translation: from NADIYE, my penpall from the very far Ede (a few 100 metres away from my house, haha)

Twee heerlijke theezakjes (tenminste, de thee, niet de zakjes) Vooral de Turkish Apple lijkt me erg lekker!
Translation: Two lovely teabags, especially the Turkish Apple seems delicious to me!

Haha, deze vond ik erg leuk Nadiye!
____________________________________________________________________________________
Van JANNE:
Alweer de tweede brief van Janne, met een mooie zelfgemaakte envelop van een landkaart. Ook Janne heeft een brievenschrijfprojectje, bezoek haar blog als dat je leuk lijkt!
Translation: The second letter from Janne, a beautiful hand-made envelope of a map. Janne does also have a letter writing project, if you're interested, just check her blog!


Janne had een theezakje erbij gedaan en ik moest raden wat voor smaak thee het was. Ik ben er nog niet over uit, maar ik denk aan iets aardbei-achtigs (is dat een woord?) Ook zaten er hele leuke oorbellen bij met zwarte roosjes.
Translation: Janne put a teabag in the envelope without telling me what the flavour was. I'm still not sure, but I think it's strawberry-ish. She also sent me some lovely earrings (black roses)

19 opmerkingen :

 1. haha leuk zeg! heb je mijn brieven al ontvangen? ik heb er vorige week nog 1 op de post gedaan omdat die ander niet aankwam. kan het soms niet zijn dat ik je adres verkeerd heb opgeschreven? kan je je adres dan nog een keertje mailen naar manonkoolmees@hotmail.com dan hoop ik dat me volgende brief aankomt. :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan het niet geloven dat dit de meest aantrekkelijke samenstelling is van het raketje! Bij ons is het altijd vechten om het kleine stukje rood. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, eindelijk een antwoord van Ola! Misschien moeten ze maar eens een nieuw onderzoek doen dan, als dat uit onderzoek gebleken is dat dit het meest aantrekkelijk is. Zijn er trouwens geen andere ijsjes met alleen maar rood waterijs? Of zou je het misschien zelf kunnen maken? Oké, het houdt me nogal bezig... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suuuperleuk! Ik zag m net toevallig op Denise's blog :)
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je brief nog steeds niet. :-(
  Heb je er wel genoeg postzegels op gedaan?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zitten elke keer hele creatieve dingen bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je andere post is ook leuk! Aaaaah ik wil jouw brief NU :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer leuk om te zien! Ja, het was aardbeien smaak! :) Haha, ola moet nodig nog een keer een onderzoek doen naar wat de beste smaken samenstelling is! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige post dingen heb je gekregen :) Als het goed is is de mijne vandaag aangekomen/komt hij morgen aan ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. superleeeuk! moet je je adres neit weglaten?? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een geweldige brieven zeg! haha al die thee.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat superleuk dat je dat gekregen hebt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Joehoeeee wat leukkk:D
  Ben blij dat je blij bent met je pakketjes!
  Ik heb trouwens het craft it forward project.. Als je zin hebt om mee te doen.. Ik heb nog 2 mensen nodig! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw, ziet er echt superleuk uit.! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love your style! maybe we can follow each ohter?:X

  FashionSpot.ro

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.