Vandaag lanceer ik mijn nieuwe blog: The Budget House!


Dubbel feest vandaag, want vandaag krijg ik niet alleen de sleutel van mijn koophuis, ik lanceer ook mijn nieuwe interieurblog The Budget House!

Een aantal weken geleden bedacht ik het idee voor deze nieuwe blog en nog diezelfde avond claimde ik de URL, schafte ik hosting aan en kocht in een WordPress-template.
Een leuke uitdaging: want ik had nog nooit eerder zelf een site in WordPress gebouwd. Met een aantal tutorials, heel veel geduld en een aantal avondjes coderen, mag het resultaat wat mij betreft er zijn. Ik ben super blij met deze nieuwe site en heb heel veel zin om toffe content te gaan maken.

Wat kan je verwachten op The Budget House?

Op The Budget House deel ik de beste tips voor betaalbaar wonen en interieur. Natuurlijk ga ik kiekjes uit mijn eigen interieur delen, mijn koophuis is immers de aanleiding om met deze nieuwe blog te starten. Ook ga ik DIY's maken, de beste interieurkoopjes delen en foto's maken in huizen van andere budgetinterieurfans!

Naast het schrijven van blogartikelen, ga ik YouTube-video's maken. Jaren geleden heb ik ook een tijdje video's gemaakt, maar stopte ik er al vrij snel weer mee. Nu ik voor een hele toffe samenwerking met funda het proces van het kopen van een huis vastleg op video, merk ik hoe leuk ik het vind om video's te maken.

Op mijn YouTube-kanaal ga ik video's maken met DIY's, show ik huizen van andere budgetinterieurfans, maak ik interieurshoplogs en geef ik je natuurlijk ook een kijkje in mijn eigen huis.

Kortom: ik heb ik genoeg leuke ideeën en heb super veel zin om alles te realiseren.

Stop je dan op The Budget Life?

Wees maar niet bang, voorlopig ga ik nog niet stoppen met bloggen op The Budget Life. Op deze blog zal ik nog steeds bloggen over financiën en besparen, maar verplaats ik de interieur- en woonrubrieken naar The Budget House.

Pssst, vanavond komt er op zowel thebudgethouse.nl als mijn Instagram een hele leuke winactie online. Volg @thebudgethouse op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!

6 opmerkingen :

 1. Wat leuk, gefeliciteerd! Altijd spannend weer, zo'n nieuwe blog. Ik ga hem zeker volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Suuuper leuk! Ik vind het ook echt wat voor jou. Tevens heel chill voor mezelf, aangezien ik een beetje in hetzelfde schuitje zit, dus ik vind interieur en (ver)huis artikelen nu helemaal de shit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs leuk zeg, gefeliciteerd! Wij hebben net een huis gekocht en gaan in januari beginnen met verbouwen, dus zeker leuk om te volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n blog erbij! Ik ben je gaan volgen via Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Wat leuk zeg. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blog.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.