DEZE WEEK: 5 BIRTHDAY GIVE-AWAYS!

Aanstaande zondag ben ik JARIG! Wat verjaardagen betreft, ben ik echt nog een klein kind. Ik kan er al weken naar uit kijken en stiekem zit ik in mijn hoofd al de nachtjes die ik nog moet slapen af te strepen. 9 juni ben ik dus jarig en dan word ik 19 jaar. Ne-gen-tien. Wow, nog één jaartje en dan ben ik officieel geen tiener meer. Ik word al emotioneel bij het idee. Maar hé, dat ouder worden brengt natuurlijk ook een heleboel leuke dingen met zich mee. Ik heb echt superveel zin in mijn 19e levensjaar waarin een hoop leuke dingen gaan gebeuren. Natuurlijk laat ik mijn verjaardag niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Integendeel, ik ga mijn verjaardag ook met jullie vieren! Want ja, wie jarig is, die trakteert...

Speciaal voor mijn verjaardag heb ik maar liefst vijf hele leuke give-aways voor jullie geregeld! Morgen komt de eerste online en ik kan je verklappen dat ik die al heel erg leuk vindt. De Birthday give-away marathon zal worden afgesloten op mijn verjaardag met een enorme knaller: wat ik zondag weg ga geven is een huge cadeau! Ik ga er natuurlijk nog niets over verklappen, maar houd gewoon mijn blog in de gaten. Elke dag zal er weer een nieuwe give-away voor jullie klaar staan die jullie hopelijk allemaal leuk vinden.

Ik zou zeggen: houd mijn blog in de gaten!

Liefs,
Nicole

34 opmerkingen :

 1. Haha, leuk! Nu voel ik me met mijn 23 wel heel oud overigens ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehhh ben heel benieuwd naar de acties :D :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend! Ik ben benieuwd naar alle give-aways :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! x http://fashialies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superlief en leuk dat je dingen weggeeft!
  ik ben benieuwd naar wat je allemaal in petto hebt, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk en alvast van harte gefeliciteerd :D xx

  ENTER MY GIVEAWAY
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Ik heb al zin in de give aways!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend leuk idee! Alvast gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind verjaardagen ook onwijs leuk haha! (ik ben 15). Alvast gefeliciteeerd! En... leuk dat er giveaways komen! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk dat je dat doet zeg :D
  Ik ben erg benieuwd naar de give aways :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk dat je winacties doet, heb er nu al zin in! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof! Ik ga je blog in de gaten houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog 5 nachtjes!:) Ik tel nu ook al af, maar ben pas over een maand jarig haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, super leuk.
  Ik herken het helemaal, op dat vlak ben ik ook zoo'n klein kind :)
  Toffe foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Grappig! Ik ben maandag jarig, op 10 juni! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, 19 dan heb ik nog 3 jaar te gaan!
  -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben heeel benieuwd! :D Ik ben ook bijna jarig hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superleuk! Ik ben ook zondag jarig. Ik word dan 17! :) Birthdaytwins!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk, ik wil er zeker wel met eentje meedoen! En ik ben ook benieuwd naar het 'huge' cadeau haha. Alvast gefeliciteerd ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk! Hopelijk ga je het fijn vieren, maar daar twijfel ik niet aan. Have fun, liefje. :) Misschien doe ik wel mee met een giveaway, yay.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Woohoo Nicole, alvast een fijne verjaardag! Geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Alvast gefeliciteerd! Leuk dat je dit zo viert :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh wauw, we zijn dus precies een maand dezelfde leeftijd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Super leuk Nicole, nog van harte gefeliciteerd!! :) Ik heb aan veel give-aways mee gedaan. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life.