WIN: RIMMEL BEAUTY WORKSHOP MET COCO GOLD!
21 april is het zover, dan bestaat Coco Gold alweer twee jaar. Wat is de tijd snel gegaan! Ik vind het ontzettend tof om te zien dat wat ooit als hobby begon (en dat nog steeds is!) nu is uitgegroeid tot zoiets groots. Natuurlijk had ik dit allemaal niet kunnen bereiken zonder jullie en daarom wil ik graag iets terug doen voor mijn lieve, trouwe volgers.

Samen met Rimmel Londen mag ik een beauty workshop organiseren om mijn 2-jarig jubileum te vieren. En daar mogen vier van mijn lieve lezeressen bij zijn! Bekijk snel het filmpje voor meer informatie én om te weten hoe jij kans maakt op het winnen van deze workshop.
Nog even alles duidelijk op een rijtje! Om kans te maken op de workshop moet je het volgende doen:
- Coco Gold volgen via Bloglovin'
- Een reactie achterlaten met je e-mail adres en daarin vertellen waarom jij deze workshop wilt winnen. De vier meiden met de leukste reactie winnen!
- De workshop is op dinsdagavond 7 mei om 19.00u in Ede. Als je mee wilt doen met de workshop, moet je dus aanwezig kunnen zijn op deze datum.
 
Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en kijk er naar uit om jullie in real life te gaan ontmoeten!
 
Vergeet niet mee te doen aan de Rimmel Match Perfection foundation give-away! (KLIK)

20 opmerkingen:

 1. Wow wat super duper cool!!
  Ik woon zelf in Wageningen, dus dat er eindelijk een keer iets is dat dicht bij is, is al helemaal geweldig!
  En waarom ik graag wil winnen? Ik ben net afgestudeerd en ben heel hard op zoek naar werk, maar het wil niet echt lukken, waardoor mijn zelfvertrouwen nogal gezakt is. Maar ik weet dat als ik me leuk kleed dat in ieder geval een beetje beter wordt, nu hoop ik dat als ik ook enig idee heb hoe ik make-up aan kan brengen op een manier die bij mij past mijn zelfvertrouwen nog wat beter kan worden. En meer zelfvertrouwen dat straal je uit, dus dan heb ik ook weer meer kans op het krijgen van een super toffe baan. En dan is iedereen blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat tof dat je dit doet! Helaas kan ik die dag zelf niet (verjaardag vieren!), maar alsnog, gaaf dat je dit doet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah heel erg gaaf! Ik heb er vrijdagavond één gehad en het was erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! Ik wil heel graag komen, maar ik heb net de reistijden vanuit Groningen gecheckt en dat is 2,5 uur heen en 2,5 uur terug. :( Dus dan kom ik niet meer thuis haha. :') Erg jammer! Heel veel succes en alvast plezier voor de andere dames die mee kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk Nicole, ik wil graag meedoen! Ik vind een beauty workshop sowieso al interessant. En ik hou van goede make-up zoals van het merk Rimmel. Daarnaast lijkt het me heel gezellig om een keer zoiets met mede-bloggers te doen! Ik volgde je al op Bloglovin, mijn e-mail is kiki-1995@hotmail.com :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een super leuke en originele winactie:)! Zelf kan ik helaas niet op die datum anders had ik graag meegedaan!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen met bijvoorbeeld deze winactie!!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo jammer!! Ik kan die dag niet en dit lijkt me zoo leuk! Maar ik ben je wel gaan volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou echt heel graag mee willen doen, maar 2,5 uur reizen vanuit Groningen naar Ede op een dinsdagavond is behoorlijk ver én duur. Jammer genoeg kan ik niet meedoen dus.. Veel succes en plezier voor degenen die winnen:) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh het lijkt me super gaaf om daar aan mee te doen!
  Ede ligt echt bij mij om de hoek haha! (het is ook leuk uitgaan hahaha)
  Ik heb dit jaar echt een beetje een rot jaar,
  Ik ging het jaar al moeilijk in door mijn Diabetes en nieuws over mijn nieren, nu dat eindelijk wat beter gaat ben ik van mijn paard gevallen en tegen een auto gefietst en dus 2x goed hard op de grond gevallen,
  hierdoor heb ik heel erg last van mijn rug gekregen en door mijn diabetes gaat dat lang duren om te genezen, maar mijn fisio zal me er wel doorheen helpen. School is veel en moeilijk, beetje leuke afleiding is altijd welkom (:

  mwvdb@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke prijs! Helaas gaat een dinsdagavond in Ede mij niet lukken, haha (tenzij Rimmel ook het vliegticket betaalt ;-) ) dus ik wens jou en de vier volgers alvast heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow super leuke winactie!
  Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan!
  En ben jij toevallig ook 2ne1 fan? :)
  Anyway.. Ik doe graag mee :) Ik ben nogal een newbie op het gebied van makeup.
  Het enige waar ik wat meer vertrouwen in heb zijn de nagels, maar foundation.. dat raak ik nooit aan. Ik vind het gewoon wat tricky dus ik zou heel graag willen leren hoe ik ermee om moet gaan!
  En het lijkt mij natuurlijk heel erg gezellig om deze workshop bij te wonen!

  Liefs Jessy

  makeablejw@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee. Zo kan ik ook wat afleiding krijgen van school, want ik heb het daar echt druk mee. En het lijkt me gewoon ontzettend gaaf om zoiets te doen! En natuurlijk vind ik het ook leuk om jou en de andere drie volgers in het echt te zien! :)

  annemiekbuijze@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat een leuk filmpje! Erg leuke give away ook:) Helaas is ede voor mij geen optie maar ik ga je wel volgen op Bloglovin;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat gaaf dat je dit mag organiseren! Het lijkt me super leuk om eens een beutyworkshop te krijgen, ik heb er wel een beetje verstand van maar ik kan nog super veel leren op het gebied van beauty dus ik zou graag willen komen. Ik woon ook super dichtbij dus het is geen probleem om er te komen.
  Mijn mail is myhappinezz@hotmail.com. Ik ben benieuwd naar de winnaressen:D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ontzettend gaaf! Super dat je dit doet zeg. Ik kan helaas niet op die datum, maar er zullen vast genoeg mensen zijn die staan te springen om er bij te zijn en die WEL kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah super leuk! Jammer dat het zo ver weg is, anders had ik zeker meegedaan. Alsnog heeeel veel plezier met de meiden die winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb vorig jaar zo'n workshop van Rimmel gehad! Gewonnen bij de facebook-pagina van Cosmogirl geloof ik :). Was echt heel leerzaam en we mochten ook nog eens drie make-up producten voor 10 euro uitkiezen! Nu gun ik het de anderen meiden, succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat gaaf!! Waarom ik dit zou willen winnen? Er is een jongen bij mij in de klas op wie ik wel een oogje heb. Ik heb een hele tijd (ongeveer een half jaar) helemaal geen make-up gedragen om mijn huid te laten verbeteren, maar sinds ik hem leuk vind, wil ik er natuurlijk wel leuk uitzien. Ik heb hier genoeg make-up liggen, maar ik ben het echt helemaal verleerd! Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar na een halve dag zie ik eruit als een clown; niet zo charmant natuurlijk.. Zo'n make-up workshop is daarom misschien wel handig ;) Daarnaast lijkt het me ook supergezellig om jou en 3 andere volgers te ontmoeten :)

  magdavanvloten@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wat super leuk! Waarom ik wil winnen? Als ik op woensdagavond altijd naar hotter than my daughter kijk zeg ik altijd dat ik voor de grap mijn moeder op wil geven. Zodat we samen lekker een dagje helemaal verzorgd worden en omdat ik graag nieuwe dingen over make-up wil leren. Ik heb namelijk geen idee wat ik het best kan gebruiken. Maar helaas mijn moeder komt niet in aanmerking voor dit programma. Dit is dus wel een mooie kans om toch meer over make-up te leren. En het lijkt me ook gewoon heel gezellig natuurlijk!

  Mijn email is: marinthe.bos@gmail.com

  Liefs,
  Marinthe

  BeantwoordenVerwijderen