Kortingscode Vlinders in je buik!

Gisteren schreef ik al over de webshop VLINDERS IN JE BUIK en over de leuke give-away waarbij ik een leuk pakketje met een notitieboekje, kaarten en 10 sluitstickers mag weggeven! (KLIK) Vergeet ook niet met de andere give-aways mee te doen van PostpapierenzoStudio Stationery en Paper Stories! Al deze give-aways lopen nog t/m 30 november.

Ik dacht: laat ik jullie nog maar meer verwennen. Je hebt nu namelijk de kans om extra voordelig te shoppen in de webshop Vlinders in je buik. Met de code 'coco' krijgen je namelijk 10% korting op het gehele assortiment! De kortingscode is geldig t/m 19 november 2012.

Ik heb een collage gemaakt met mijn favoriete items uit de webshop om jullie even te inspireren! :)

Wat zijn jouw favoriete items?

8 opmerkingen:

 1. Die washitapes zijn geweldig! ♥ Leuke favorieten, ik zal alleen niet zo snel gebruik maken van de kortingscode omdat ik niet zo van online bestellen hou, hihi. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de enveloppes ontzettend leuk! Echt gezellig als je zo'n kaartje krijgt, haha :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke spulletjes! Lijkt me zo leuk, brieven krijgen. Helaas dat we het steeds minder doen :(

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou zo van die site, waarom moet ik nou weer student zijn :( Vanavond begin ik aan je brief trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij blijft ook lekker bezig met give aways en dan deze leuke korting.
  Super hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er leuk uit,
  ik ga eventjes een kijkje nemen op de site!

  BeantwoordenVerwijderen