Give-away Vlinders in je buik! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Give-away Vlinders in je buik!


Het is tijd voor een feestje! Afgelopen maand bestond Coco Gold alweer anderhalf jaar. In deze anderhalf jaar ben ik bloggen steeds leuker gaan vinden en nog steeds plaats ik met veel plezier artikelen. Ik word nog steeds blij van al jullie leuke reacties. Om jullie te bedanken voor de afgelopen anderhalf jaar komen er deze week een aantal leuke give-aways aan!

En dit is alweer de laatste give-away van de give-away marathon, maar zeker niet de minste! Deze give-away is van de webshop VLINDERS IN JE BUIK. Ik schreef al twee keer eerder over deze leuke webshop (KLIK en KLIK) Vlinders in je buik is, net als de drie voorgaande webshops, ook een stationery webshop. In deze webshop vind je toch de net wat uniekere stationery items zoals vrolijke kaartjes van onder andere Studio Ditte en FLOW. Ook vind je er de leukste washi-tapes, notitieboekjes en stickers.

Vandaag mag ik in samenwerking met Vlinders in je buik jullie een heel leuk pakketje aanbieden. In dit pakketje in de stijl "Oktoberdots" zitten een notitieboekje, een kaartensetje en 10 sluitstickers.Wil jij dit leuke pakketje winnen? Dit is wat je moet doen:
 
- Volg Coco Gold op GFC en/of Bloglovin'
- Laat een berichtje achter met je e-mailadres.
 
 Wil je extra kans maken op dit pakketje?
 
- Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Vlinders in je buik. (+2)
- Like dit bericht op Bloglovin' (+1)
 
Deze give-away loopt t/m 30 november 2012.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Anoniem11.11.12

  Wat leuk weer! Oktoberdots maakt idd erg leuk spul om op te sturen. Dus ik doe weer mee! Angellove899@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sluitstiker is zo leuk! Ik doe weer mee. Ik like je op facebook en heb het bovenste lijstje helemaal gedaan.

  info.teddybear@gmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer zo,n leuke give away en van een super leuke webshop, heb hier zelf al eens wat besteld en was er super tevreden over. En wil dit zeker wel winnen dus ik doe weer mee hihi.
  natumi@bert-mulder.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een schattige spulletjes allemaal! Ik doe mee:)
  Ik volg je via Bloglovin en GFC en ik heb je facebook pagina geliked en ook die van vlinders in je buik. En ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief.
  Mijn email is; lisapekel@gmail.com

  Liefs Lisa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het de laatste is :) Ik doe in ieder geval wel graag mee! Ik volg je via bloglovin' én GFC, ik like de fb van vlinders in je buik. Ben ingeschreven voor hun nieuwsbrief (wel met dit e-mail adres: ifitsvintage.itsawesome@gmail.com) ik like jou fb-pagina, en ik like dit bericht op bloglovin. Ik heb dus eigenlijk alles gedaan, zowel hetgene dat verplicht was al de extra kansen.
  xx Eva
  (evacabuy@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spulletjes! Jammer dat dit alweer de laatste give away is. Ik volg je al een tijdje via bloglovin' en ik heb jou en Vlinders in je buik geliked op fb ;) Dus bij deze doe ik weer mee!

  Liefs, Suzan (sus_laureys@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuke blog heb je!!

  Als je zin heb om een kijkje te komen doen op mijn blog, kom langs en laat gezellig een berichtje achter wat je ervan vind:)

  http://fleur-stevens.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op facebook. Ook Vlinders in je Buik like ik op facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Annemiek12.11.12

  Zo leuk!
  Ik volg Coco Gold op Bloglovin'. Ik heb de facebookpagina van Vlinders in je buik geliked.
  En ik had de facebookpagina van Coco Gold al geliked (:

  annemiek@buijze.net

  BeantwoordenVerwijderen