Give-away Postpapierenzo! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Give-away Postpapierenzo!


Het is tijd voor een feestje! Afgelopen maand bestond Coco Gold alweer anderhalf jaar. In deze anderhalf jaar ben ik bloggen steeds leuker gaan vinden en nog steeds plaats ik met veel plezier artikelen. Ik word nog steeds blij van al jullie leuke reacties. Om jullie te bedanken voor de afgelopen anderhalf jaar komen er deze week een aantal leuke give-aways aan!

De eerste give-away is van de stationery webshop POSTPAPIERENZO. Ik schreef al eerder wat over deze leuke webshop (KLIK)
Postpapierenzo is een webshop waar je van alles kunt bestellen op het gebied van stationery. Voor mij is het bijna onmogelijk deze webshop te verlaten zonder wat gekocht te hebben. Je vindt er van alles, van masking tape tot postpapier en van notebooks tot stempels. Voor iedereen die dol is op stationery (net als ik) is het een soort walhalla om te shoppen.

In samenwerking met Postpapierenzo mag ik nu 3 leuke maskingtapes weggeven die ik zelf stiekem ook al in mijn bezit heb. Alle drie de maskingtapes zijn airmail-related en dat past ook nog eens goed bij mijn postproject.
 Wil jij deze drie maskingtapes winnen? Dit is wat je moet doen:
 
- Volg Coco Gold op GFC en/of Bloglovin'
- Laat een berichtje achter met je e-mailadres.
 
Wil je extra kans maken op deze 3 maskingtapes?
- Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Postpapierenzo (+2)
- Like dit bericht op Bloglovin' (+1)
 
 
Deze give-away loopt t/m 30 november 2012.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Waaauw, super! Bedankt Nicole voor deze giveaway. Geloof het of niet maar ik had al alles gedaan, ook voor die extra punten. Ik hoop dat ik een goed kansje maak want mijn washi tape collectie moet echt dringend worden aangevuld.
  Heel veel liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Potverdekke, ben ik toch wel mijn e-mailadres vergeten zeker! evacabuy@hotmail.com
   xx

   Verwijderen
 2. Hey Nicole, wat een leuke Give-Away, ik doe zeker mee! Ik heb nog maar weinig washi tape, dus ik heb weer wat nodig, en dan komt dit toch heel erg goed van pas ;)
  Ik volg je via GFC én Bloglovin'
  Ik heb de Facebookpagina van Postpapierenzo geliked
  Mijn e-mailadres is ilseceline@live.nl

  Verder heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief van Postpapierenzo (frescodulce@gmail.com)
  Ik heb jouw Facebookpagina geliked
  En ik heb je bericht op Bloglovin' geliked

  Nu heb ik er denk ik toch alles voor gedaan haha!

  Veel liefs,
  Ilse

  www.frescodulce.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shannon4.11.12

  Hey Nicole,

  Wat een leuke giveaway!

  Ik volg je op Bloglovin', heb de facebookpagina van Postpapierenzo geliked, jouw facebookpagina geliked, het bericht op bloglovin geliked en me ingeschreven voor de nieuwsbrief.

  Mijn e-mailadres is shaa-1994@live.nl

  Liefs,
  Shannon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke winactie! Ik doe mee!
  Ik volg je met GFC en Bloglovin', ik like postpapierenzo, ik like Coco Gold en ik like dit bericht op bloglovin'. Mijn emailadres is: afashionwayoflife@hotmail.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe winactie! Ik volg je met GFC en Bloglovin'. Ook heb ik postpapierenzo en Coco Cold op facebook gevolgd. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief van postpapierenzo en ik like dit bericht op bloglovin'. Mijn e-mailadres is sanneoving@msn.com
  xxxxxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nicole

  Ik doe ook mee met deze leuke give-away!
  Ik volg je op GFC en Bloglovin', heb beide facebookpagina's geliked, schreef me in voor de nieuwsbrief en ik likete het bericht op bloglovin'
  En tenslotte mijn e-mailadres: lauradaems97@hotmail.com

  Liefs Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh leuk!
  Ik volg je al een hele tijd, net als de FB pagina van Postpapierenzo!
  mailadres: cestquilafille at gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee, superleuke actie!
  paulinewiersema@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem4.11.12

  Wauw wat leuk! Ik volg je blog al een tijdje via bloglovin. Facebook ook geliked zowel die van jou als van postpapierenzo. Extra punten ook allemaal gedaan. Email is angellove899@gmail.com xo angel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yeah, gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog lang door, het is altijd leuk om jou artikelen te lezen! Ik zou deze tapes graag winnen, heb alles gedaan! Mijn mail ( die weet je denk ik al ;) is mariska.wubbels@gmail.com
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Annemiek4.11.12

  Waaauw die zijn leuk en die wil ik al heel lang! <3

  Mijn mail is: annemiek@buijze.net

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat superleuk! Sinds kort heb ik ook al verschillende rolletjes bemachtigd van de Action, maar deze zijn natuurlijk veel leuker. :) Ik heb alles uit het lijstje gedaan, mijn emailadres is: info@natasjablogt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke give-away! Proficiat trouwens met je anderhalf jarig bestaan ;) Sinds heel kort ben ik zelf beginnen bloggen en hou ik me met verschillende projectjes bezig! Deze tape zou dan ook zeer welkom zijn :) Dus ik duim alvast! Mijn mail is sus_laureys@hotmail.com. Ik volg je op bloglovin' en heb je bericht daar ook geliked ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hurrdurr, eens even zien, ik heb alles op de lijstjes afgewerkt! Beide facebookpagina's geliked, bloglovin geliked, ik volg je op bloglovin en ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief! Altijd interessant, ik doe namelijk zelf best wel actief aan Postcrossing :) Daarom is deze tape altijd welkom. Mijn email is killerluuz@gmail.com.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hou van masking-tapes! Geweldige winactie!
  Lijstje afgewerkt:

  - Volg Coco Gold op GFC en/of Bloglovin' DONE
  - Like de facebookpagina van Postpapierenzo DONE
  - Laat een berichtje achter met je e-mailadres.DONE (masha@quicknet.nl)
  - Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Postpapierenzo (+2)DONE
  - Like de facebookpagina van Coco Gold (+1) DONE
  - Like dit bericht op Bloglovin' (+1) DONE

  Geweldige winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hai Nicolliebollie (ja dit vind ik leuk), natuurlijk wil ik meedoen aan je spectaculair coole give away! Ik volgde je al via GFC en Bloglovin' en ik had je pagina op Facebook ook geliked. Daarnaast heb ik dit artikel op Bloglovin' geliked en heb ik Postpapierenzo geliked op Facebook. Goed van mij hè? Mijn e-mail adres zie ik als overbodig, je whatsappt maar (stoerrrrrr). Oh, en mag ik nog even de grammarnazi uithangen? "Die ik zelf stiekem ook al in bezig heb" en "Om jullie te bedanken voor de afgelopen jaar". Vooral dat laatste klinkt lichtelijk alsof je allochtoon bent en ik dacht dat ik juist de allochtoon van ons tweeën ben :) Je weet togh, liefsss!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw weer zo,n leuke give away... Deze keer doe ik gewoon weer mee.
  En heb aan alle eisen voldaan ook voor de extra punten. Ben namelijk gek op dit soort spul voor post creaties te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een superleuke give away! Ik ga zeker meedoen!
  - Ik volg je via GfC en Bloglovin'
  - Ik heb jou, en postpapierenzo geliked op facebook
  - Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief
  Mijn email is; lisapekel@gmail.com . Ik ben echt fan van dit soort tapejes! En het thema 'post' vind ik ook erg leuk! Dus nu maar hopen:3

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuk blog heb je! Ik hou van papieren tape!
  Ik volg je op GFC en ik heb Postpapierenenzo en jou geliked.
  Hopenlijk win ik! info.teddybear.gmail.com

  Het lijkt me leuk als je ook een kijkje op mijn blog neemt: www.sweetdreamsbyteddy.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oehlala, zo'n toffe giveaway! Ik doe mee hoor :) Ik heb de drie obligate stappen gedaan én like dit bericht op Bloglovin' en volg je op FB. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem5.11.12

  Ik heb alles geliked, want zo'n kans laat ik niet schieten! mirjandekker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aaaah, ik hou van de air-mail style! Ik ga maar eens een gokje wagen, want niet geschoten is altijd mis! Ik heb alles gedaan, mijn e-mailadres is whiteandsilver@live.nl

  Lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Margreth5.11.12

  Leuk, hou ook heel erg van die stijl! Volgde je al met bloglovin en heb de facebookpagina geliked! Fingers crossed;) xxx
  lovescrap@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe mee! Wat een leuke winactie. Ik ben gek op masking tape.
  Ik volgde je al via GFC en nu ook via Bloglovin en heb deze post geliked.
  Ik vind Postpapier Enzo leuk op Facebook (Manon van Bladel) en was al ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  Mijn mailadres is manonvanbladel@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heb alles gedaan wat verplicht was. :')
  feelingsforfashion@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hello !
  ik heb alle dingens gedaan ook de 3 extra's !
  het lijkt me leuk om dit te winnen omdat ik nog maar net bezig ben met brieven schrijven
  en ik nog niet veel versiersels heb ! ze zien er allemaal super leuk uit !
  het zou zo fijn zijn om te winnen, maar toch wens ik het iedereen toe :)
  hier mijn adres : lobkevanlinden@hotmail.be :

  veel liefs Lobke x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat heb jij een leuke blog zeg, ik ben je meteen terug gaan volgen toen je een berichtje op mijn blog achterliet, hihi. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik heb de volgende dingen gedaan:
  - Gevolgd op GFC met de naam Maris
  - De Facebookpagina geliked van Postpapierenzo
  - Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl

  Wat ik nog extra heb gedaan:
  - Mij ingeschreven voor de nieuwsbrief van Postpapierenzo
  - De coco gold Facbookpagina geliked

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik doe mee.
  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg beide facebooks.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke give-away! De postgerelateerde tapes zijn mijn favorieten!
  Ik volg jouw blog nu al een tijdje en dankzij jou heb ik Postpapierenzo ontdekt. Die heb ik geliked op facebook en m'n mail adres is d.vandooren@live.nl :)

  Ik kijk uit naar meer van die mooie brieven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super leuke give-away! Masking tape is zooo verslavend! ;) Ik volg je via GFC, like de Postpapierenzo nu op facebook (wat een leuke webshop! :)) en mijn e-mailadres is: happyliftime19@hotmail.com. Verder heb ik me ook gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen