WINTER FRUSTRATIES

Ik ben het zat. Die stomme kou, die stomme sneeuw en dat stomme ijs. Ik snap niet dat iedereen euforisch wordt als er weer witte vlokjes uit de lucht komen vallen. Ik snap niet dat mensen het leuk vinden om te gaan schaatsen. Er zijn zelfs mensen die voor hun plezier 200 kilometer gaan schaatsen.
Toch dacht ik dat er wel íets leuks aan moest zijn, aangezien iedereen hondsdol wordt als er ijs op de vijver ligt. Dus ik besloot vorige week zondag om mijn schaatsen ergens uit de kast onder een laag stof vandaan te halen en de gok te wagen. Na 2 minuten op het ijs had ik mijn schaatsen alweer aan de kant gegooid.
Er zijn zelfs mensen die het verzinnen om hun verjaardag met dit weer buiten te vieren. Dat was het geval gisteravond. Eén openhaard die de hele partytent moest verwarmen. Nou, ik kan je vertellen dat dat niet echt hielp. Ik had het snel gezien, trok mijn jas, sjaal, muts en handschoenen aan en ging snel terug naar huis.

Volgens mij zijn er helemaal geen voordelen aan die kou en sneeuw. Ik heb er in ieder geval nog geen één ontdekt. Als ik 's ochtends om 7 uur wakker wordt, de gordijnen open doe en alweer sneeuw op de grond zie liggen kan ik er niet echt zin in krijgen om naar school te gaan. Ik kan er geen zin in krijgen om een legging onder mijn broek aan te doen, twee paar sokken aan te trekken en zo'n vreselijk oncharmante muts op te doen.

Zijn er mensen die met mij meevoelen? Die mijn frustraties snappen? Of ben ik de enige die verlangt naar zon, warmte, cocktails, bikini's, korte broekjes en zonnebrillen?

7 opmerkingen :

 1. mooi geschreven, ben de sneeuw nu ook echt zat!
  xliefs.'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verlang heel erg naar lente,zomer eigenlijk blog ik niet meer over de winter maar over de prelente. Iedereen geniet lekker van de winter maar ik steek lekker mijn kop in het zand en doe of het morgen zomer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp je helemaal, you are not alone!
  Kan niet wachten tot de lente, laat staan de zomer!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nu in mijn leven 4 x geschaatst en vind het wel leuk, alleen door mijn zwakke enkels ben ik het ook snel beu door de pijn die ik dan krijg, maar ik ben de kou en de sneeuw nu toch wel echt zat!
  xoxo Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zeker zin in de zomer en vooral in warmte, maar voor nu kan ik nog best wel genieten van de winter.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.