WAT BEN JE GRÓÓT GEWORDEN!

“Wat ben je gróót geworden!” Knijpje in je wang, aai over je bol. Dank je wel tante Ans.
Toen je vijf was, vond je het heel leuk als iemand zei dat je groot geworden was. Toen je vijf was, was dat ook je enige doel in je leven: groot worden. Er bestond niets belangrijkers in de wereld dan je lengte.
Nu kan ik me niet herinneren dat iemand dat ooit tegen mij heeft gezegd. Misschien dat die personen daar ook reden toe hadden. Ik ben namelijk niet groot. Nooit geweest, nu niet en ik zal het ook nooit worden. Ik ben 1 meter 60. Klein maar fijn, zeggen ze altijd.


Klein zijn heeft zo zijn voor- en nadelen. Een nadeel is dat mensen je schattig vinden en je optillen. Maar eigenlijk vind ik dat stiekem best wel leuk.
 Pas vroeg iemand aan mij: “Jij wordt dus echt niet groter dan dat je nu bent?” Nee, ik word niet groter dan dat ik nu ben. Zijn vraag was toen: “Hoe kun je dan ooit moeder worden?” Daar ben ik dus niet serieus op in gegaan.
Al met al ondervind ik niet heel veel problemen aan het klein zijn. Ik ben liever klein dan een vrouwelijke reus van 1 meter 90. Ik ben liever klein en schattig dan groot en eng.

Ben jij ook klein? En vind je dat stom, of vind je dat net als ik stiekem wel leuk?

Dit ben ik toen ik vroeger erg klein en zo te zien ook erg boos was.

7 opmerkingen :

 1. Aww echt een lieve foto, ik vind kleiner denk ik mooier dan mega groot. Ik ben 1,67 haha.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahwww, wat een schattige foto zeg!
  Zelf ben ik 1.65, opzich wel ene beetje aan de 'kleine kant'. Ik vind dit helemaal prima, alhoewel ik wel graag een paar centimetertjes erbij had gehad (heel stiekem). Maar ik ben wel blij dat ik geen 1.85 ben ofzoiets als vrouw. :)
  Liefs, Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige foto!
  Ik ben 1.56 en 14 jaar, best klein... hehe.
  xliefs'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een lieve foto!
  ik ben niet echt klein, 1,77

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk artikel! En wat was je schattig zeg vroeger! :) Ik ben 1,63 maar heb er eigenlijk niet zoveel last van. Ik accepteer mijn lengte en ben er blij mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben ook zo'n 1.60. Al mijn vriendinnen zijn van die langnekken.. dan steken ze wel altijd zo boven je uit, gelukkig mag ik wel hakken en zij niet hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook echt klein. 158centimeterjes maar liefst. Voor altijd? Jep, voor altijd.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.