NOG STEEDS NIET VERLIEFD, SNIK SNIK

In deze nieuwe rubriek speur ik Facebook af naar grappige, opvallende, rare of leuke posts op Facebook.

De eerste post die ik vanochtend tegenkwam was van Bas dus (om privacyredenen zijn achternaam weggelaten). Deze Bas schijnt erg met zichzelf in de knoop te zitten, hij is namelijk nog steeds niet op iemand verliefd. Eerst moest ik heel hard lachen, want ik vond het grappig dat iemand zo'n hartekreet serieus op Facebook zette. Toen ik er langer overna dacht besefte ik dat deze minderjarige jongen gewoon gelijk had, en niet zo'n klein beetje ook. Eigenlijk herkende ik mezelf heel goed in hem.

Het lijkt de laatste tijd namelijk alsof iedereen verkering heeft. Pietje loopt ineens met Marietje, Rikkie met Nikkie en Ronnie met Bonnie. Iedereen om mij heen lijkt verliefd te zijn en vriendjes en vriendinnetjes te hebben, maar ik niet hoor. Ik heb al maanden geen crush meer op Hyves gehad, geen kaartjes of lieve sms'jes. De laatste leuke jongen lijkt alweer vijf maanden geleden te zijn.
Hoe kan het dat iedereen elkaar leuk vindt en elkaar iedereen en niemand mij? Ik ben nog geen veertig hoor, mijn lijf is nog strak en ik heb nog geen overtollig buikvet. Ik heb geen rimpels, geen grijze haren. Ik zeur nooit en ik ben nooit jaloers... Maar toch ben ik nog steeds eenzaam en vrijgezel. Hoe kan dat toch?
Het antwoord is eigenlijk simpel. Ik heb nog nooit een hartekreet op Facebook geplaatst, zoals Bas. Misschien moet ik dat ook maar eens doen. Mezelf aanbieden. Duidelijk in mijn profiel zetten dat ik VRIJ-GE-ZEL ben. Mooiere foto's van mezelf er op zetten. Mijn interesses aanpassen. Wie weet... Wie weet komt er dan vanzelf wel een man op af.

Vind jij ook dat het weleens lijkt alsof iedereen verkering heeft behalve jij?


12 opmerkingen :

 1. haha ja, en een van mijn vriendinnen kan iedereen krijgen die ze wil... frustratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja daar kan ik me goed in vinden, of je vind elkaar eindelijk leuk en er gaan mensen lopen stoken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke schrijfstijl heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is volgens mij wel zo dat rond valentijnsdag en in het begin van de lente, iedereen massaal verliefd op elkaar wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ja dat komt me wel bekend voor. Maar single zijn is absoluut geen ramp hoor. ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij schrijft zo leuk en herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee!
  Ik heb je kaart al gekregen en hij is superlief! De brief waardeer ik heel erg. :-)
  Sorry! Ik heb nog geen tijd gehad deze week om een post over je kaart te maken. Maar de eerst volgende post zal over jou kaart gaan!

  Liefs,

  Anne ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk geschreven! En ik herken het ook :)

  www.birkinsandbargains.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap het, haha. Ik heb zelf wel al een hele tijd een vriend, maar de laatste tijd hebben ineens ál mijn vriendinnen ook iemand, echt apart, haha. T zal inderdaad wel door de tijd rond valentijnsdag komen ;)
  Superleuk geschreven trouwens!
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahaha wat grappig!!! Xxx
  Chloe
  www.chloesterk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, je bericht is zoooo herkenbaar. Ik hou mezelf dan maar het idee voor dat ik er toch geen tijd voor heb xD Wat eigenlijk, als ik er zo over nadenk ook nog echt de grootste reden is ;p

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.