NIEUWE BLOGNAAM

Mijn oplettende volgers zullen het vast al gezien hebben: Ik heb een nieuwe blognaam. Vanaf nu af aan heet mijn blog Hoe Nicole het ziet en dus niet langer Coco Gold. In een ver ver verleden heette hij zelfs nog Morta Meyta. Hoe ik ooit bij de naam Coco Gold ben gekomen weet ik niet, het betekent niks en ik vond het geen leuke naam meer. Ook Morta Meyta was ik al snel zat (dat betekende "mijn droom" in het Bulgaars, ha-ha).
Ik schrijf pas sinds kortere tijd meer column-achtige artikels, dat vind ik het leukste om te doen. Hoe Nicole het ziet  vind ik dus een meer passende naam. Ik heb wel meteen gemerkt dat het aantal bezoekers achteruit is gegaan na het veranderen van mijn naam, toch hoop ik dat jullie nog steeds de weg naar mijn blog kunnen vinden! :)Wat vinden jullie van mijn nieuwe naam & header?

10 opmerkingen :

 1. Zoals ik al zei in mijn vorige artikel, ik kan niet echt kiezen. Wel vond ik de vorige grootte van je header mooier. Maar ik hoop dat je ook nog af en toe een stash, review of shoplogje gaat plaatsen! ookal vind ik je columns super om te lezen!
  xoxo Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke naam!! Vind je blog heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de naam nu het leukste! De header ook trouwens (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel leuk! De header vind ik eerlijk gezegd iets te picnik-achtig, maar met dat plaatje enzo wel heel cozy.

  Ik ga je volgen! Liefs.
  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem hartstikke leuk. Ik hou zelf ook het meest van columns lezen en schrijven. Ik ga je volgen :)

  Liefs,
  Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik was al geschrokken dat je blog weg was, ik had je al getweet of je gestopt was, haha :) Gelukkig ben je er nog! Leuke header en naam hoor ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je nieuwe naam is leuk en mooie header. veel plezier met bloggen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De header is mooi geworden zeg! Ik vraag me iedere keer weer af hoe mensen dit doen. Mijn header is nog steeds een nietszeggende foto :p

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.