KRINGLOOP

Gisteren even lekker los gegaan in de kringloopwinkel bij mij in de stad. Mijn vader werkt daar vrijwillig op woensdagavond, dus af en toe neem ik er een kijkje. Ik vind het heerlijk om daar lekker tussen de oude rommel te snuffelen. Ik vond en bak vol met kaartjes in de kringloopwinkel. Ik doe aan Postcrossing, (klik) dus kaartjes heb ik nooit genoeg!Er zaten ook twee doopkaartjes bij van twee meisjes. Eén geboren in 1962, de ander in 1964. Geen idee waarom ik ze gekocht heb, maar ik vond het wel grappig :)Een mooie Chinese kaart

7 opmerkingen :

 1. Wat een mooie kaarten. Ik snuffel ook altijd graag door de kaarten bakken in de kringloopwinkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten mooie kaarten tussen! Zelf ben ik nog nooit in een kringloopwinkel geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kringloopwinkels zijn geweldig! Leuke kaarten zeg. Dat heb je er mooi tussenuitgepikt! Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi ik houd van de kringloop! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.