HOLLAND'S GOT TALENT

Gisteren ben ik  naar Holland's Got Talent geweest en het was heel leuk. Er waren bijna alleen maar acts met knappe gespierde mannen, dus ja, ik heb me prima vermaakt. Jammer genoeg mocht je tijdens de opnames geen foto's maken, maar ik zat twee meter verwijderd van Dan Karaty, en ik kon de juryleden bijna aanraken toen ze binnenkwamen. Het was mijn doel om met Dan Karaty op de foto te gaan, maar dat is mislukt. Twee rijen achter ons zat iemand die me heel bekend voor kwam. Toen wist ik het ineens: het was iemand van LA the Voices. (Nederlandse groep met o.a. Richy Brown en Gordon) We besloten dat we heel graag met hem op de foto wilden, maar eigenlijk hadden we geen idee hoe hij heette. Dus ging mijn vriendin snel google-en (heerlijk werkwoord) en we kwamen erachter dat het Remko Harms was. Maar toen we wilden vragen of hij op de foto wilde met ons, was hij alweer verdwenen. Jammer.

De eerste uitzendingen zijn op 30 maart, maar volgens mij ben ik niet in beeld, en eigenlijk hoop ik ook heel erg dat ik niet in beeld kom. Klik op "Read more" voor foto's.

Outfit tijdens Holland's Got Talent
De zaal
De drie beruchte kruizen met de bijbehorende quote van Gordon: "Drie keer een kruis, betekent naar huis."

8 opmerkingen :

 1. Wat leuk dat je daar geweest bent. Het lijkt me echt hilarisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah daar zijn vrienden van mij ook geweest! Nu ben ik dus nog jaloerser, ik wil er echt heel graag heen ! Maar mijn moeder heeft waarschijnlijk plekken voor echt waar?! hihi.

  Liefs, xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk dat je daar geweest bent!
  En leuk spijkerjackje heb je aan! xxx
  Ps. zou leuk zijn als je ook is bij mij kijkt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit, je horloge is super! En wat gaaf dat je bij Hollands Got Talent bent geweest :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je outfit leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit had je aan! En lijkt me wel leuk om zo'n show eens 'live' mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhh ik ben jaloers haha. Lijkt me zo ongelofelijk leuk om alle acts voorbij zien te komen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Remko Harms is bij HGT actief als visagist, o.a. van Gordon. Tja, sinds Raoul bij Gordon weg is...

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.