BEGIN DE DAG MET EEN DRANKJE

Ik dacht, laat ik de eerste dag van de vakantie eens goed beginnen met een lekker versgeperst sinaasappelsapje. Ik ben alweer een paar weken verkouden, (twintig pakken zakdoeken erdoorheen, kilo keelsnoepjes en zes liter neusspray) en het enige wat ik er volgens de dokter aan kan doen is "sinaasappels eten - als je daarin gelooft". Nu geloof ik niet echt dat dat helpt, maar ach, het is lekker, en als het dan per ongeluk ook nog helpt is mijn dag weer goed.

Vandaag op de planning: even de stad in, ik heb deze maand volgens mij nog geen euro uitgegeven, dus ik ga het geld weer even laten rollen. Vanmiddag nog even mezelf uitsloven in de sportschool en vanavond ga ik naar de audities van Holland's Got Talent "Maar Nicole, welke van jouw zeshonderdrieënzeventig talenten ga jij daar dan vertonen?" hoor ik jullie al vragen, maar nee, ik ga alleen bij de audities kijken. Ik ben er vorig jaar ook al geweest, en het is hi-la-risch.

Ik drink dit altijd met een rietje, dat maakt het extra lekker. Ofzo.
... begin de dag met een lach!
Spijkerjasje | Primark
Sjaal | Zelf gebreid
T-Shirt | Pieces
Ring | Kruidvat

 Hebben jullie ook al vakantie? En wat staat er bij jullie op de planning?

5 opmerkingen :

 1. Veel plezier bij Hollands got talent. Ik vind de ring echt geweldig. Ik wist niet dat Kruidvat zulke leuke dingen verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier bij Holland's Got Talent. Lijkt me inderdaad vreselijk grappig om erbij te zien! En wat gaaf dat je die sjaal zelf hebt gebreid! Nou ja, beterschap en veel plezier in de stad, en succes in de sportschool! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je gaat kijken bij die audities. Heel veel plezier! Ik moest lachen toen je over je vele talenten begon, haha ;) Die zin had van mij kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je die sjaal zelf hebt gebreid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammie heerlijk! En nee, ik moet nog tot en metbdonderdag werken en dan heb ik ook lekker vakantie!

  Je bent een mooi meisje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.