WAT HEB JIJ OP JE BROOD?

Dit was mijn lunch van vandaag: een boterham met kaas en komkommer, een kopje thee (ik haat melk namelijk, toch drink ik verplicht 1 keer per dag karnemelk) en een boek van Anna Drijver: "Je blijft". Ik kende Anna Drijver van Wie is de Mol waar ze een keer aan mee deed, en ik wist dat ze actrice was. Toen zag ik dit boek van haar, en het is echt een goed boek. Aanradertje dus!

Ik heb altijd de rare gewoonte om meer dan één ding op mijn brood te doen. Een paar van mijn combinaties: salami met tomaat, hagelslag met banaan, kaas met komkommer, filet americain met ei, kip kerrie met komkommer... Noem maar op.

Wat is de raarste combinatie die jij op brood doet?

13 opmerkingen :

 1. Ooh kaas met komkommer doe ik ook vaak. Heerlijk. Daar wordt het lekker fris van. Ik heb een tijdje gehad dat ik pindakaas met hagelslag op brood deed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kaas met komkommer is lekker. Ik doe alleen nooit boter op mijn boterhammen... Alleen als het nodig is om bijv de hagelslag te laten plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kaas en komkommer is echt a great combination! Ziet er echt lekker uit, ik krijg er spontaan honger van! Ik vind je blog trouwens via via via via, via? En ik vind hem echt heel erg leuk! Ik ben ook 17 en ik wil ook graag communicatie studeren! Ik dacht ik zeg het even, haha (: Back to the point ; hele leuke blog!

  Fijn weekend en liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb altijd kaas met curry, het is zo fantastisch!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn grotendeels lekkere combinaties. Ik heb ook heel vaak kaas en komkommer! Of gewoon eiersalade :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh lekker kaas met komkommer! En ik ben ook niet van de melk, vind het wel knap dat je het elke week verplicht een keer drinkt. Zou ik niet kunnen haha! Thee it is for mij :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh lekker kaas met komkommer :). Ik houd ook niet van melk, vind het daarom knap dat je het verplicht een keer in de week drinkt. Zou ik niet kunnen haha, thee it is voor mij :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er wel lekker uit. Ik eet soms pindakaas met hagelslag. Ik ben wel benieuwd naar dat boek, ziet er vrolijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op brood denk ik ook komkommer en kaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb laatst eens een kroketje croissant voor mezelf uitgevonden. Gegarandeerd succes, niet meteen yakkie-bah denken. ;) Leuke blog heb je!

  Nu ben ik ook benieuwd naar de schrijfstijl van Anna Drijver. Vind haar sowieso fascinerend.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.