VRIENDJE?!

'Hoeveel vriendjes heb jij gehad?' vroeg laatst iemand aan mij. Toen moest ik toch even na gaan denken. Want wanneer is een vriendje nou echt een vriendje? Er schijnt een regel te zijn dat een vriendje pas een echt vriendje is vanaf de 1e klas van de middelbare school. Vriendjes op de basisschool zijn nep.

Toch had ik een vriendje op de basisschool. Ik denk dat ik verkering met hem had van groep 1 tot groep 4. Ik kende hem al veel langer, want mijn moeder paste altijd op hem, nog voordat we naar de baisschool gingen. We hebben samen in de box gelegen. Hij was 2 maanden jonger dan ik, maar dat maakte niet uit. Hij heette Erik en hij was dun, heel dun en had flaporen.
In die tijd bestonden er nog geen dates, nee dan ging je met elkaar spelen. 'Mam, mag ik na schooltijd bij Erik spelen?' Als we bij Erik gingen spelen, speelden we altijd of politie en indiaan (ik was politie en hij indiaan) of we gingen met de Action Man-poppen spelen. (bestaan die nog steeds?) Als we bij mij gingen spelen speelden we vaak met de toverdoos of gingen we koekjes bakken.
Ja, Erik en ik waren echt smoorverliefd op elkaar. Waarom het uit is gegaan weet ik niet meer, maar ik denk omdat ik in groep 4 verliefd werd op Kevin.
Die stomme regel dat een vriendje pas echt een vriendje is vanaf de middelbare school is niet waar, mijn leukste vriendje had ik toch echt op de basisschool.

Heb jij ook ooit een vriendje gehad op de basisschool?

Ik en mijn vriendje Erik (foto: 1998)

PS. Vergeet niet mee te doen aan mijn WINACTIE!

8 opmerkingen :

 1. Super leuk artikel, doet me denken aan vroeger. Die foto is zo schattig!
  Liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, ik had een vriendje toen ik 4 was en hij schreef iloveyou op een blaadje en ik wist niet wat dat was, haha, te harde faaal (:
  leuk dat je meedoet aan mijn give-away!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aawh, superschattig artikel!
  Ja, ik had van groep 4 tot groep 6 een vriendje, echt lief als ik daaraan terugdenk. En ik noem hem ook gewoon mijn exvriendje ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattige foto! Ik heb 2 vriendjes gehad, waarvan nu mijn huidige!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk dat je meedoet aan mn give'away.
  myn bloglovin' ; http://www.bloglovin.com/blog/2799611/the-sweetest-dream
  ik ga jou winactie nu ook eventjes bekijken,hihi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een grappig artikel zeg! Ik had op de baisschool ook een vriendje haha. In groep 2 ofzo. Ik kan me er alleen weinig van herinneren. Wel weet ik dat hij héél lelijk was hihi :$

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.