RECEIVED MAIL

Ik heb vorige week vrijdag een hele leuke brief van Marlous gekregen! (zie de post Writing Letters) Er zaten allerlei leuke dingetjes bij waar ze me heel blij mee maakte. Er is vandaag een vriendinnetje bij m'n zusje en die had zulke leuke laarsjes aan dat ik ze even op de foto heb gezet! Ze zijn gewoon van de H&M, maar ik vond ze echt ontzettend leuk.
Er komt trouwens deze week ook nog een WINACTIE aan, houd mijn blog in de gaten!5 opmerkingen :

 1. die laarzen zyn echt mooi!
  winactie, ben erg benieuwd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laarsjes zijn zooo gaaf!Ik hou je blog zeker in de gaten ; )
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeeh ik hou je blog in de gaten hihi (a)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke laarsjes!
  ik houd je blog zeker in de gaten ;)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! :)
  Ik wil ook meedoen aan dat projectje,
  en wat een gave blog heb jij...

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.