NAILARTPENNEN

Ik lag vanmiddag lekker op bed, even bijkomen van gisteravond en bijslapen voor vanavond toen ik ineens heel hard mijn zusje beneden hoorde gillen: "OH ER ZIJN DRIE KAARTEN EN ER IS EEN PAKKETJE VOOR NICOLE!" Toen werd ik wel een beetje nieuwsgierig, maar ik heb me lekker omgedraaid en nog een uur verder geslapen.

Het was het pakketje met de nailartpennen van My Own Super Sweet Life. Mijn zusje vond ze he-le-maal geweldig, die heeft elke drie dagen weer een ander kunstwerk op d'r nagels. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik snel doen. Dank je wel Tineke!

Voor vanavond heb ik een Cocktailparty van een vriend, ik heb de menukaart al gezien en dat ziet er niet verkeerd uit! Hebben jullie nog leuke plannen voor vanavond?


11 opmerkingen :

 1. Oh Leuk! Ben benieuwd wat voor mooie creaties je er allemaal mee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk pakketje & veel plezier vanavond! ;)heerlijk, cocktails.. geniet ervan!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk.! ben benieuwd naar je creaties xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh super, ik was ook van plan ze te kopen, maar ik kijk eerst wel of ze een beetje werken bij jou haha!

  Liefs,
  Anne / WOLF359

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb nog geen mailtje van je ontvangen ;$

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ze zien er echt heel mooi uit!
  Leuke kleurtjes ook (:

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Nicole! :) Je brief is inderdaad aangekomen, ik vond hem vanavond toen ik thuiskwam. Heel erg bedankt voor de leuke oorbellen, de brief en het superleuke kaartje! Ik ga er nog een post over maken, later deze week. In ieder geval; heel erg bedankt, echt lief ♥

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.