CADEAUTJES VAN VRIENDJES

Om nog maar even door te gaan over mijn vorige post over vriendjes...
Een vriendje is pas een echt vriendje als hij je cadeautjes geeft. Nu vond ik gisteren in mijn herinneringen-van-vroeger-doos een paar cadeautjes die ik ooit van een vriendje heb gekregen. Achter elk cadeautje zit wel een leuk verhaal.

Wat is het leukste cadeautje dat jij ooit van een vriendje hebt gekregen?


1. WESLEY. Wesley was nooit echt mijn vriendje, ik had hem ook nog nooit in het echt gezien. Hij was mijn zogenaamde internetliefde. Wesley was vier jaar ouder dan ik en woonde in de buurt van Amsterdam. Ik was 13, en toen ik deze valentijnskaart van hem op de mat kreeg deed ik net alsof ik niet wist van wie hij was. Stel je voor dat mijn moeder er achter kwam...

LEES SNEL VERDER...2. SIMON. Simon was mijn allereerste échte real-life vriendje. We kregen verkering op 31 mei 2008 en we hebben maar liefst NEGEN MAANDEN verkering gehad. Toen we ons 3-maanden jubileum vierde kreeg ik van hem deze kaart en een ketting. Ik herinner me nog precies hoe hij met zijn bibberige handjes de ketting om mijn nek deed.3. KENNETH. Kenneth was mijn vakantievriendje toen ik 15 was. We waren smoorverliefd en hij woonde in Den-Haag en ik niet. Dat is dus mooi niks geworden. Wel heeft hij heel lief in de disco (ja, echt in de disco) zijn nummer gegeven aan mij samen met zo'n ketting uit zo'n 50-cent-prullen-automaat.


4. BENJAMIN. Deze is van twee jaar geleden, een soort van zomerliefde maar hij woonde wel in de buurt. (In de zomer lijkt iedereen altijd leuker) Hij droeg mijn ring, en ik droeg zijn leren bandje. Echte liefde.


5. ARJAN. Deze is eigenlijk nog heel vers. Van vorig jaar februari. Op valentijn (twee weken later kregen we verkering) vond ik deze kaart in de bus. Inmiddels is het al weer uit.Vergeet niet mee te doen aan mijn WINACTIE!

9 opmerkingen :

 1. Super leuk om te lezen. Je ziet wel altijd weer dat jongens echt geen verstand hebben van cadeaus voor een meisje. Ze kopen meestal onzin of iets wat echt niet mooi is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah die foto's, hoe lief! mijn vriendje gaf me ooit een mooi armbandje en een andere ooit een hele lieve brief met een knuffeltje haha. wat zijn jongens toch schattig ;dd XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg dat je alles nog hebt bewaard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat superleuk om te lezen, ik vind dit soort verhaaltjes altijd zó schattig :)
  Ik kreeg van mijn vriendje deze kerst een etentje, superlief.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke cadeau´s!
  mooie ketting
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahah wat leuk om te lezen! leuke blog heb je ;)

  Doe je mee aan mijn give away?
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief! Ik heb een keer een cd gekregen van een jongen. En toen ik nog kleiner was ook eens een teddybeer! Had hij speciaal voor gespaard, ik heb hem nog steeds! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee jou site is echt superleuk
  zou je mijn site willen bekijken?
  en misschien een reactie achterlaten ofso =$
  xoxo Pamela

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.