WRITING LETTERS

Hebben jullie allemaal een leuke kerst gehad? Ik in ieder geval wel! Op 1e kerstdag heerlijk gegeten bij mijn oom en tante, en op 2e kerstdag moest ik 's avonds werken, maar ook dat was gezellig. Vandaag ben ik naar Arnhem geweest en heb allemaal leuke dingen gekocht, die laat ik binnenkort nog wel zien. Ik wil nu graag even de blog: afloodofmemories.blogspot.com onder de aandacht brengen. Marlous beheert deze blog, en het idee is om haar een brief te schrijven. Je kunt er allerlei leuke goodies bij stoppen, en vervolgens krijg je van haar ook weer wat terug. Ik vind het idee ontzettend leuk: lekker ouderwets brieven schrijven! Dit heb ik vorige week naar haar gestuurd, en ik kreeg gisteren een berichtje dat het was aangekomen:

3 opmerkingen :

 1. wauw, wat ontzettend leuk! 'k ga gauw eens kijken op haar blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dankje, was het ook, barcelona is zo'n leuke bruisende stad, en toch gezellig ook! :) brieven schrijven heeft toch nog zo iets magisch he! veel leuker dan zo'n onpersoonlijk berichtje!

  liefs, lore

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eeeindelijk tijd gehad om te updaten! Hopelijk is mijn post ook al bij jou aangekomen?

  http://afloodofmemories.blogspot.com/2012/01/26-nicole.html

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.