WINTER WONDERLAND

Vandaag is het weer zover: de winter is begonnen. Of ik er blij moet zijn weet ik niet, ik vind sneeuw op zich heel leuk zo lang ik er zelf niet door heen hoef te fietsen. En ook haat ik het dat het 's ochtends nog donker is, dat helpt niet bepaald om je bed uit te komen. En als je dan 's ochtends om acht uur weer op de fiets naar school moet en het natuurlijk IJSKOUD is, brrr.. Gelukkig is de "horrorwinter" die ze voorspeld hadden tot nu toe nog meegevallen. Of we nog temperaturen van - 20 graden gaan bereiken, ik hoop het niet! Om toch een beetje in de sfeer te komen hier wat foto's die een vriendin van mij twee jaar terug heeft gemaakt. Houd jij van de winter, of blijf je liever lekker binnen?
9 opmerkingen :

 1. Gave foto's zeg! Zeker met die sneeuw in de lucht. Ik ben gek op wintersport en op de witte wereld. Maar er zitten wel veel nadelen aan. Ik moet namelijk een behoorlijke heuvel op fietsen om naar school te gaan. En tijdens ijzel is het dood eng, zeker om weer naar beneden te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave foto's zeg! Zeker met die sneeuw in de lucht. Ik ben gek op wintersport en op de witte wereld. Maar er zitten wel veel nadelen aan. Ik moet namelijk een behoorlijke heuvel op fietsen om naar school te gaan. En tijdens ijzel is het dood eng, zeker om weer naar beneden te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spontane foto! De winter zullen we vast wel overleven, haha. Altijd blijven denken aan de (hopelijk) warme lente/zomer die daarna komen gaan.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie foto's!
  Bij mij is er heleaas nog geen sneeuw gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Suuperleuke foto's, echt zo'n wintersfeertje. Ik ga je volgen, leuke blog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. winttteeeeeeerrr!! :D

  http://zoefashioncity.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. i looove ur blog! want to visit mine? xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een leuke blog!
  Ik volg je via gfc en bloglovin.
  volg je terug?
  x

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.