WHAT TO WEAR?!

Jullie kennen het vast wel: je staat 's morgens voor je uitpuilende kledingskast en kijkt wat je vandaag weer eens aan gaat trekken. Gisteren had je al dat zwarte vestje aan, vorige week dat spijkerjasje..., en al snel roep je: IK HEB NIKS OM AAN TE TREKKEN! De broek die je aan wil zit natuurlijk net in de was, en je hebt ook geen leuke schoenen meer. In 1 woord: DRA-MA!
Ik heb het ook altijd, en aangezien ook mijn kast overvol is, voel me ik stiekem wel schuldig dat ik nog durf te roepen dat ik niks heb om aan te trekken. Mijn probleem is altijd dat ik niet weet hoe ik het nu weer moet combineren. Daar heb ik nu dus de oplossing voor. Ik heb in een boekje alle mogelijke combinaties uit mijn kledingkast staan. Ik neem één hoofd-item (bijvoorbeeld mijn grijze laarsjes) en zet daar alle combinaties bij die ik aan kan trekken. Als ik dus per se mijn grijze laarsjes aan wil, is er altijd wel een kledingstuk dat op dat moment ook in de kast hangt. Zo heb ik dus altijd wat om aan te trekken en hoef ik er 's ochtends niet uren overna te denken!
Let niet op mijn mooie gezicht, dank U.
4 opmerkingen :

 1. Wat een handige methode! Leuk bedacht. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige methode! Leuk bedacht. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige oplossing! Heb zelf nooit echt moeite met combineren van kleding maar heb dan ook vaak de zelfde soort tinten in mijn kast hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, dankjewel voor je lieve reactie! :D

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.