OUTFIT OF TODAY

Vandaag weer een nieuwe Outfit of Today. Ik heb maar weer eens mijn lichtbruine jasje uit de kast getoverd, samen met een lichte spijkerbroek en een hemdje van de H&M. Dat hemdje heb ik in Parijs gekocht, ik werd echt verliefd op het kant bij de hals! Ook heb ik een nieuwe ring om, die ik afgelopen weekend bij de Kruidvat heb gekocht: met 25% korting! Ik wilde altijd nog een zwarte ring, en deze was precies wat ik zocht. En ik had een goede smoes om hem te kopen: ik had namelijk afgelopen vrijdag een gala en deze ring stond natuurlijk per-fect bij m'n jurkje. Nu ga ik weer snel verder met school: profielwerkstuk, balansverslag, Engelse literatuur... VERSCHRIKKELIJK!
Oh, en willen jullie me nog even volgen met BLOGLOVIN' aangezien GFC weg gaat? :)

liefs!

5 opmerkingen :

 1. Ja ed is geweldig, maar ik ga niet naar z'n concert (tenzij hij naar doornroosje kwam haha). Leuke ring trouwens, ik kom de laatste tijd maar weinig leuke ringen tegen (of ze zijn zilver, en ik draag alleen goudkleurige ringen..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke blog heb je :D
  elkaar volgen, ik volg je al xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfit! Die ring! Supermooi! Leuke blog! Ik volg je!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.