DANKU SINTERKLAASJE!

Het is weer zover, de leukste dag van december (op kerst na) is weer aangebroken: Sinterklaas! Wisten jullie trouwens ook dat ik vernoemd ben naar Sinterklaas? Oorspronkelijk heet de goede oude Sint natuurlijk Sint Nicolaas, en ik heet: Nicole! Overduidelijk dus dat ik naar Sinterklaas vernoemd ben, en daarom vind ik deze dag ook extra leuk.
Vanochtend kwam Sinterklaas bij ons op school aan in een hippiebusje met zijn pieten en wat leerlingen die verkleed waren als hippies. Was een groot feest natuurlijk, en ik heb pepernoten bemachtigd! :)
Ik heb gisteren al Sinterklaas gevierd met mijn familie, niet meer het echte ouderwetse lootjes trekken, maar we hadden gewoon wat cadeautjes gekocht.  Ik heb nog wel geld gekregen van m'n ouders om zelf wat uit te zoeken, en ik moet zeggen dat het best leuk is om Sinterklaas voor jezelf te spelen. Ik heb deze portemonnee gekocht en ik ben er erg blij mee!


Wat hebben jullie gekregen van die lieve Sint Nicolaas?

3 opmerkingen :

 1. Wat een super leuke portemonnee :D
  Leuke blog heb je, ik volg je!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, wat leuk! wil je me volgen met bloglovin'? google friendconnect gaat weg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej, leuke blog heb je!
  Zullen we elkaar volgen? :D <3

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.