MY FAVOURITE PRODUCTS

In deze post laat ik zien wat mijn favoriete producten zijn die ik bijna elke dag gebruik!
Andrélon Care & Repair crème. Dit doe ik meestal in als ik net mijn haar heb gewassen. Als het dan is opgedroogt of als ik het heb geföhnt is het heerlijk zacht.


Andrélon Care & Repair Heat Protect. Dit gebruik ik ook als ik net mijn haar heb gewassen. Het beschermt je haar tegen de hitte van een föhn of een stijltang. Je kunt het alleen op nat haar gebruiken, dus als ik weet dat ik de volgende dag mijn haar wil stijlen zorg ik er voor dat de heat protection er in zit!
 Andrélon Care & Repair 1 minuut masker. Dit masker gebruik ik nu sinds een maand of 2 en ik ben er heel tevreden over! Natuurlijk is hij niet zo goed als de echte kappersmaskers, maar dit masker van Andrélon maakt je haar net een beetje zachter en glanzender.
 Andrélon Glans Serum. Over dit serum ben ik echt heel tevreden. Het is maar een kleine tube (25 ml), maar ik gebruik hem al ruim een maand en hij is nog steeds niet leeg. Hij kostte €4,99 en het laat je haar echt glanzen. Ideaal om te gebruiken nadat je een stijltang hebt gebruik, want mijn haar is altijd heel droog.
 L'Oréal Studio GoCreate Gel Spray. Om wat volume in mijn haar te maken gebruik ik altijd deze gelspray. Ik ben over het algemeen geen fan van gel, en deze is eigenlijk iets te sterk, maar het zorgt wel voor volume in je haar zonder dat je haar keihard wordt.
Burberry Bodylotion. Deze bodylotion van Burberry ruikt echt zo lekker! Ik smeer elke ochten wat op m'n gezicht en het werkt eigenljk net als een parfum.

 Esprit Imagine. Deze parfum van Esprit heb ik pas bij de Etos gekocht met 80% korting. Hij kostte dus nog maar €4,50! Het heeft een heerlijke zoete geur, ik houd altijd meer van de wat zoetere parfums.


En nu de vraag aan jou: Wat zijn jouw favorieten produten?

12 opmerkingen :

 1. imagine is superlekker! en die heatprotect moet ik ook maar eens gaan kopen! ik vroeg me al af waar die te koop waren!
  Ik vind lush heel fijn, en mijn Syoss mousse!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat veel haarproducten. Ze klinken allemaal erg fijn! Mijn favoriete producten op dit moment zijn Rosebud Minted Rose, Catrice Berlin palette en de shampoo en conditioner van Andrélon Verassend Volume. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blog!
  ik volg je,volg je terug?
  x rozemarijn
  www.thefashion-factory.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke blog ik volg je volg ,je terug??
  x Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet het! Maar ik heb nog wel genoeg andere leuke spulletjes hoor :). Mijn favoriete producten zijn andrelon perfect krul, foundation van catrice en falsh lash effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke blog heb je! ik volg je vanaf nu,
  volg je me terug ? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke blog!
  ik ga je zeker volgen,
  zou je dat ook bij mij willen doen
  en een reactie is altijd welcome (;
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke blog!
  ik ga je zeker volgen,
  zou je dat ook bij mij willen doen
  en een reactie is altijd welcome (;
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.