DYING YOUR HAI

Morgen ga ik eindelijk m'n haar verven. Ik zit er al heel lang over te twijfelen maar morgen ga ik het toch maar doen. Ik heb in juni highlights laten zetten en ik heb nu een flinke uitgroei. Ik ga het niet permanent verven maar gewoon met een spoeling. Mijn vriendin gaat het ook verven, die gaat van lichtbruin naar blond en ik ga het donkerbruin verven. Mijn haar is nu bruin met blonde highlights.
Ben echt benieuwd hoe het gaat worden. Ik wil het een beetje dezelfde kleur als Audrina op deze foto, vind ik echt een prachtige kleur! Waarschijnlijk ga ik het verven met de Crème Gloss van L'Oréal. Las ook nog in een foldertje dat de 2e voor de halve prijs is, dus dat scheelt ook weer. Wat vinden jullie er van? En hebben jullie wel eens je haar geverfd?

2 opmerkingen :

  1. ik heb die mouse zelf ook gebruikt, hij werkt beest goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zit je 'blogarchief' terug te lezen en ik zie hoeveel je bent gegroeid in het bloggen! :)
    Je plaatst nu in ieder geval hele zinnen ('vind het mooi, ben benieuwd, las ook...)
    Grappig!

    BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.