PARIS

Hi lieve volgers!

Vorige week ben ik met school naar Parijs geweest en het was echt ge-wel-dig! Ik ben er geweest van dinsdag t/m vrijdag en het was de hele tijd rond de 28 graden. Echt heerlijk dus!
We hebben heel wat dingen meegemaakt: overvolle metro's, wildvreemde donkere mannen die ineens je hand vastpakten om armbandjes om te knopen, mannen die bij de Sacre Coeur ineens naast ons kwamen zitten die met ons op de foto wilden en vervolgens een gesprek begonnen. 1 man hebben we wijs gemaakt dat ik "handicapé" was en dus niet kon lopen. Je had zijn gezicht moeten zien toen ik opstond! Ook waren er door heel Parijs kleine marktjes met mensen die van alles verkochten. Kleine Eiffeltorentjes, kaarten, lichtgevende dingen, echt heel leuk en dat was allemaal vrij goedkoop. Voor de rest was het heel duur. Ik ging met 2 vriendinnen wat eten op een terrasje waar een glas frisdrank 8 euro kostte! Dat hebben we dus maar overgeslagen.
We gingen ook naar Champs-Elysées, een hele grote winkelstraat in Parijs waar we 2 uur hadden om te shoppen (veel te kort!). Aan de ene kant van de straat had je de "goedkopere" winkels zoals Zara en H&M, aan de overkant van de weg zaten alle dure winkels. Dior, Chanel, Prada noem maar op! Was heel gaaf om te zien.
Ik heb voor de rest niet heel veel in Parijs gekocht. Een nagelvijl, een hemdje, een shirtje, Eiffeltorentjes en nog veel meer van die souvernirtjes.
Ik heb echt genoten, EN IK WIL TERUG! :)

t-shirtje van de Vero Moda

visgraatvlecht bij vriendin C.

Vriendin E. met haar nerd-bril voor maar €3,-!

vriendin A. en ik

met z'n allen gezellig uit eten bij een schattig Italiaans restaurantje, was heeerlijk :)


Liefs!

6 opmerkingen :

 1. hoe leuk!!! echt mooie vlecht ! heb je mijn Parijs post gezien ? have you seen my new post ? http://v-fashionwise.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super tof!
  Ik ga volgende maand ook naar Parijs!
  Maar wel maar voor een dagje..

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's! die visgraatvlecht vind ik echt prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.