NEW SCARF

Afgelopen vakantie had ik deze sjaal nog gekocht bij Pieces en ik had 'm vandaag om. Echt een koopje, hij was maar €2,- dus ik kon 'm niet laten liggen natuurlijk! Zometeen moet ik weer aan het werk, ik moet vandaag vertellen dat ik ontslag ga nemen, dus niet echt zin in. Maar goed, het is wel om een leuke reden omdat ik een nieuw baantje heb. Ik ga vanaf november elke dinsdag oppassen bij een jongetje (Joris) van 4 en een meisje (Joëlle) van 5, en ze zijn echt zo schattig! Dus ik heb er echt zin in! Liefs.

4 opmerkingen :

 1. die sjaal is echt leuk en staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk oppassen! Veel leuker dan een gewoon baantje, dus geef je groot gelijk ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oppassen is zo leuk! Vooral met kleine kindjes :)
  Leuke blog, elkaar volgen? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke sjaal, staat je goed! Leuk dat je ging oppassen!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.