NEW IN

Even snel een post over twee nieuwe dingetjes. Een jurkje met een soort print die me doet denken aan van die pauwenveren. Ik heb 'm van een vriendin die hem niet meer hoefde, dus dat is altijd leuk! :) Ook heb ik een paar nieuwe laarsjes gekocht, met een kleine hak zodat ik wat groter lijk. Gisteren vierden m'n ouders hun verjaardag dus vandaag is zo'n dagje dat je de hele dag lekker alle restjes aan het opeten bent.
En voor de rest ben ik hard aan het leren, morgen begint m'n eerste tentamenweek. Nog niet echt zenuwachtig, maar dat komt nog wel denk ik...Ik heb trouwens nog een vraagje, ik wil graag een nieuwe header voor m'n blog maar ik weet niet hoe of in welk programma ik dat kan doen. Iemand tips?

3 opmerkingen :

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.