LAZY SUNDAY

Nou, de eerste kaarten zitten voor postcrossing (zie mijn vorige post) zitten op de bus. Ik moest een kaart sturen naar een 13-jarig meisje in Oekraïne, een Rus die in Ierland woont, een student uit Taiwan, een 55-jarige man die van katten houdt uit Duitsland (beetje vies idee haha) en een vrouw uit Finland die postzegels spaart. Ik ben echt super benieuwd wat ik terug krijg, ik houd jullie op de hoogte!

Zoals ik al zei in m'n vorige post heb ik afgelopen woensdag met 5 vriendinnen een kledingruilparty gehouden. Het idee is dat iedereen haar kledingkast ondersteboven haalt en dingen eruit haalt die ze toch nooit meer aan heeft. Die neem je mee, je gooit het op een grote hoop en het ruilen kan beginnen!
Mijn vriendin en ik waren met idee gekomen toen we in elkaars kledingkast snuffelden en eigenlijk allerlei dingen zagen die we wel leuk vonden, terwijl de ander het nooit aanhad.
Uiteindelijk heb ik 8 nieuwe dingen in mijn kledingkast, waaronder de blauwe blouse die ik op de foto aanheb. Ook nog een broek, 2 jurkjes, 2 vestjes, een zalmkleurig cropped T-shirt en een legging.
Ik vond het heel leuk om te doen, echt een aanrader dus.
For now, geniet van jullie zondag! Voor mij zit de vakantie er alweer op :(

Liefs!

Een reactie posten

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.