TWISTED HAIR

Hallo lieve lezers!

Hier een post wat ik eigenlijk nog nooit eerder heb gedaan. Ik doe vaak het haar van m'n zusje, dan probeer ik steeds weer wat nieuws uit. Deze keer heb ik haar haren soort ingevlochten, maar dan met twee plukken haar die je steeds om elkaar heendraaid met, net zoals je bij invlechten doet, steeds een plukje erbij. Ik heb dit een keer in een tutorial gezien, en ik vond het er erg leuk uitzien. Wat vinden jullie ervan?6 opmerkingen :

 1. Echt leuk, wou dat ik zo'n vlechtende zus had ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw leuk gedaan!
  dankje voor je reactie<3
  je zei dat je mij volgde maar ik zie je niet bij mn volgers.. klopt dat??
  hoe moet ik jou volgen ik zie t bij jou nergens staan.?
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life.