TURQUOISE

Hi allemaal!

Iedereen heeft vast wel een lievelingskleur, en die van mij is turquoise. (blauw-groen achtig)
Bij de V&D waren alle afgeprijsde SIX-artikelen nu voor maar €1,- dus toen ik een ring én een ketting in mijn lievelingskleur zag kon ik ze natuurlijk weer niet laten liggen. Ik zit er trouwens overna te denken om van de hanger van de ketting een ring te maken, wat vinden jullie?

Liefs!8 opmerkingen :

 1. Ik hou ook erg van turquoise en die spulletjes die je hebt gekocht zijn erg leuk (: Ook mooi prijsje (haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, i like this necklace! looks so good. the colour is amazing. i'm following you now. have a look at my blog please and if you like, follow back?!
  wish you a wonderful evening.
  maren anita

  www.fashion-meets-art.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een mooie ring! staat leuk ;)
  xo
  goldbehind-therainbow.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik vind turquoise ook echt een mooie kleur! ♥

  btw.Ik heb even een probleemtje met me blog, want het kan zijn dat je me posts niet meer in de leeslijst ziet staan omdat ik me URL heb veranderd! Daarom moet je me even ontvolgen en daarna weer opnieuw volgen! Dan klopt alles weer! Sorry voor het ongemak!

  Life-la-dolce-vita.blogspot.com

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.