THE SUNSHINE AWARD

Hi allemaal!

Ik ben getagged door http://www.mylifeasme-katy.blogspot.com/, dankjewel Katy! Dit houdt in dat ik de 10 bijbehorende vragen moet beantwoorden en vervolgens 10 andere personen taggen.
Hier de vragen:

1. Favoriete kleur? De meeste kleren die ik heb zijn zwart en wit, maar dat zijn volgens mij geen kleuren. Als ik echt een kleur moet kiezen denk ik rood. Ik wil supergraag rode vans :)

2. Favoriete dier? Een vlinder!

3. Favoriete nummer? Dat verschilt elke keer! Elke maand ontdek ik wel een nieuwe band waarvan ik dan alle liedjes luister totdat ik ze van voor naar achter en andersom uit m'n hoofd ken. Op het moment luister ik graag Home van MakeBelieve, een Nederlandse rockband.

4. Welke parfum draag je vaak? Ik heb laatst 2 nieuwe parfums gekocht, allebei van Bruno Banani, dus die heb ik nu steeds op! Een poosje terug had ik van Replay, die vind ik ook erg lekker!

5. Is er iets wat je altijd draagt en wat bij je past? Ik draag altijd armbandjes, altijd 1 en het liefst een heleboel bij elkaar. Ik denk dat ik er wel een stuk of 50 heb.

6. Je passie? Ik vind het heel leuk om gitaar te spelen, ook houd ik van schrijven en lezen. Ohja, en ik hou erg van koken! Maar één speciale passie heb ik niet echt. Het zijn meer hobby's.

7. Cadeaus geven of krijgen? Cadeaus geven, absoluut! Als ik ergens ga winkelen of op vakantie ben kom ik altijd terug met een heleboel cadeautjes. Ik koop in elke stad waar ik ben een cadeautje voor m'n zusje, vaak een ketting, een ring of oorbellen. Maar natuurlijk vind ik het ook niet vervelend om cadeautjes te krijgen :)

8. Wat is de laatste oogschaduw die je hebt gebruikt? Pfoe, ik gebruik echt bijna nooit oogschaduw! De laatste keer is al weer een paar weken geleden, dat was een lichtblauwe oogschaduw van de DA (zie mijn post)

9. Favoriete dag van de week? Zaterdag! Het weekend is net begonnen, hele dag niks doen, en 's avonds lekker stappen en feesten!

10. Draag je nu nagellak? Ja, gewoon doorzichtige. French Glam van Essence, echt heel mooi! Ik heb aardig wat nagellak, maar ik bijt altijd mijn nagels af dus vaak vind ik het ook niet mooi staan. Als ik m'n nagels wat langer heb heb ik meestal wel nagellak op!

Nu geef ik de Sunshine Award door aan:

- Yasmine http://afterfantasies.blogspot.com/
- Esther http://psiknowyou.blogspot.com/
- Marjolein http://life-like-me.blogspot.com/
- Tessa http://www.cherished.tk/
- Essy http://myheartsletter.blogspot.com/
- Lupe http://fashion-is-forever.blogspot.com
- E & R http://beautyfashionsuperdivas.blogspot.com/
- Silke http://butterflyandlove.blogspot.com/
- Monique http://dreamslovechanel.blogspot.com/
- Linda http://meguire.blogspot.com/

Liefs, Nicole.

2 opmerkingen :

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.