POFFERTJES

Hi allemaal!

Vandaag heb ik poffertjes gegeten, dat was voor m'n idee echt eeuwen geleden en oh wat was het lekker! :) Het weer was ook heerlijk dus we hebben lekker buiten gegeten. Vanavond ga ik met m'n zusje nog naar een tweedehandswinkel waar m'n vader altijd vrijwillig werkt. Ben benieuwd of er nog wat leuks te vinden is!




4 opmerkingen :

 1. Bedankt voor je leuke comment op mijn blog.
  Ik vind jouw blog erg leuk, en ik volg je :)
  En poffertjes, goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. THAT LOOKS YUMMY! I'm following your blog already! Hope you follow back too if its okay :)
  ☺♥♫JENNICA819●BLOGSPOT●COM :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm krijg spontaan trek (:
  doe mee aan onze give-away. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hmmm dat ziet er delicious uit!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.